VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaCELLULARLINE FILM&GO Anticrash 7 zaščitna folija za pametni telefon

CELLULARLINE FILM&GO Anticrash 7 zaščitna folija za pametni telefon

ID: 688731
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

FILMGOWETSP je zaščitna folija za vse naprave z velikostjo ekrana do 17,8 cm / 7 palcev.

 

CellularLine zaščitne folije so idelana rešitev za vse, ki vam je tovrstna žaščita vaše naprave prva izbira. Ponuja popolno funkcinalnost, transparentnost in odzivnost ekrana. Ohranja popoln izgled naprave, saj je folija s svojo debelino 0,2 mm popolnoma neopazna. Posotpek izdelave folije omogoča komaptibilnost z več kot 7000 napravami in se dnevno dopolnjuje, kar je zagotovilo, da omogoča zaščito praktično vseh aktualnih in tudi starejših naprav.

Zakaj zaščitna folija?
Zaščitna foilija poveča odpornost zaslona na zunanje vplive, predvsem praske, hkrati pa zaradi svoje minimalne debeline ostane nevidna in ne otežuje uporabe prstnega odtisa. Struktura folije Cellularline Anticrash zagotavlja reprodukcijo dejanskih barv na ekranu prikazane vsebine. 
Ukrivljeni zaslon je pravi izziv za oblikovalce zaščitnih stekel in folij. Zgodi se, da se zaščitni element na robu odlepi, zaradi česar je zaščita šibkejša, prav tako pa to tudi estetsko ni skladno z željami uporabnika. S postopkom segrevanja med namestitvijo zaščitne folije bo strokovnjak za namestitev Cellularline folije poskrbel, da se bo folija ustrezno prilagodila ekranu in tako še dolgo ščitila rob ekrana, po vrhu vsega pa bo estetika telefona ne bo trpela.

Tehnične podrobnosti
Velikost folije za namestitev
do vključno 17,8 cm (7")
Model naprave
univerzalna zaščita
Vrsta zaščite zaslona
zaščitna folija
Original/kompatibilen
kompatibilen, kompatibilen
Vrsta.
zaščitna folija
Cached: Sat, 27 Apr 2024 11:34:49 GMT