Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaSlušalkeCORSAIR HS35 rdeče STEREO gaming slušalke

CORSAIR HS35 rdeče STEREO gaming slušalke

ID: 697002
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 3.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nataknite si stereo igralne slušalke CORSAIR HS35 in udobno igrajte ure in ure zaradi plišaste spominske pene, nastavljivih ušesnih školjk in lahke konstrukcije. Po meri uglašeni 50 mm neodim gonilniki zvočnikov in popolnoma snemljiv enosmerni mikrofon ponujajo visokokakovosten zvok in jasnost glasu. Kontrolniki za glasnost na ušesih in izklop zvoka vam omogočajo sprotno prilagajanje tudi v vročini bitke. HS35 ima Discord certifikat, da je pripravljen za glasovni klepet in je združljiv z več platformami, vključno z osebnim računalnikom, Xbox One, PS4, Nintendo Switch in mobilnim telefonom, tako da lahko uživate v visokokakovostnem zvoku in odlični jasnosti glasu, kjer koli in kjer koli igrate.

 

1. Združljivo z več platformami: uporabite z osebnim računalnikom, PS4, Nintendo Switch in mobilnimi napravami.

2. Osupljiv zvok: par po meri nastavljenih 50 mm neodimskih gonilnikov zvočnikov zagotavlja odlično kakovost zvoka s širokim razponom in zanesljivo natančnostjo.

3. Snemljiv enosmerni mikrofon: Popolnoma snemljiv in optimiziran za kakovost zvoka, hkrati pa zmanjšuje hrup v okolju, tako da se slišite glasno in jasno.

4. Dolgotrajno udobje: plišasta spominska pena z nastavljivimi ušesnimi školjkami v kombinaciji z lahko konstrukcijo zagotavlja udobje, ki ga potrebujete za ure igranja.

5. Nadzor preprostega dostopa: krmilniki za glasnost na ušesih in izklop zvoka vam omogočajo, da jih prilagajate sproti, ne da bi vas odmaknili od igre.

6. Discord-Certified: Za kristalno čisto komunikacijo in izjemen zvok.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta zvoka
stereo
Vrsta slušalke
naglavna
USB priključek
da
Upravljanje glasnosti
da
Brezžična povezava
ne
Barva
črna/rdeča
Cached: Wed, 01 May 2024 09:15:46 GMT