VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMiškeCORSAIR Ironclaw Wireless RGB gaming miška 18000DPI

CORSAIR Ironclaw Wireless RGB gaming miška 18000DPI

ID: 695849
-25 %
93,99 €
69,99 €
Prihranek  24,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ironclaw Wireless RGB gaming miška 18000DPI CORSAIR

 

Brezžična GAMING miška CORSAIR IRONCLAW RGB združuje izjemno natančen optični senzor z ločljivostjo 18.000 DPI z vzdržljivo obliko, ki je idealna za večje roke in dlani. Preprosto se povežite z osebnim računalnikom prek hiperhitre brezžične tehnologije SLIPSTREAM CORSAIR s hitrostjo pod 1 ms, žične povezave Bluetooth ali USB z do 50 urami delovanja baterije. Zmogljiva programska oprema CORSAIR iCUE vam omogoča natančno nastavitev občutljivosti v korakih 1 DPI, prilagajanje desetih gumbov, ki jih je mogoče programirati z makri ali ponovnimi preslikavami, in sinhronizacijo triobmočne RGB osvetlitve miške z vsemi napravami CORSAIR, ki so združljive z iCUE. S svobodo brezžične povezave in prilagodljivo natančnostjo, ki jo potrebujete, da svoje igranje dvignete višje, vzemite zmago v roki s CORSAIR IRONCLAW RGB WIRELESS.

1. Trije načini za igro: povežite se s hiperhitro, pod 1 ms SLIPSTREAM CORSAIR BREZŽIČNO TEHNOLOGIJO, Bluetooth z nizko zamudo ali ožičeno preko USB.

2. Udobje, ko šteje: oblikovana oblika, ki je oblikovana posebej za prijeme dlani in večje roke.

3. Zelo natančen optični senzor za igre: Pixart PMW3391 po meri senzor z ločljivostjo 18.000 DPI, nastavljiv v korakih ločljivosti 1 DPI, vam omogoča popolno prilagajanje občutljivosti in izjemno natančno sledenje.

4. Deset popolnoma programabilnih gumbov: prilagodite način igranja z zmogljivimi makri in preslikavami tipk, da boste imeli prednost v igri.

5. Izjemno vzdržljiva stikala Omron: ocenjena za več kot 50 milijonov klikov.

6. Dinamična tripodročna osvetlitev ozadja RGB: izbirajte med desetinami prilagodljivih prednastavitev in učinkov, ki se popolnoma ujemajo z vašimi nastavitvami.

7. Vgrajeno shranjevanje profila: vzemite svoje nastavitve s seboj, s strojno opremo za predvajanje makrov in nadzor osvetlitve.

8. Do 50 ur življenjske dobe baterije*: predvajajte neprekinjeno z življenjsko dobo baterije, ki traja več dni, ali pa priključite žični način, da se predvaja še med polnjenjem.

9. Inteligentni nadzor, neomejene možnosti: programska oprema CORSAIR iCUE omogoča živahno dinamično upravljanje osvetlitve RGB, sofisticirano makro programiranje in sinhronizacijo osvetlitve celotnega sistema na združljivih zunanjih napravah, hladilnikih, ventilatorjih in več CORSAIR.

10. Pripomoček za uravnavanje površinske kalibracije: samodejno prilagodi odzivnost in natančnost glede na vašo individualno igralno površino.

*če uporabljate povezavo Bluetooth

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Brezžična povezava
da
Namen uporabe
gaming
Polnilna baterija
da
Cached: Fri, 26 Apr 2024 13:45:43 GMT