VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiCyborg 15 I7(12TH)/16GB/512GB/144HZ/RTX4060 DOS MSI

Cyborg 15 I7(12TH)/16GB/512GB/144HZ/RTX4060 DOS MSI

ID: 20728581
-3 %
1.299,00 €
1.249,00 €
Prihranek  50,00 €

ali od 33,26 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Cyborg 15 I7(12TH)/16GB/512GB/144HZ/RTX4060 DOS MSI

Naslednja faza evolucije je tu: potopite se v svet iger v slogu cyberpunk, prilagodite svojo znanstvenofantastično modo in nadigrajte svojega nasprotnika z revolucionarno strojno opremo. Cyborg 15 A12V, ki vključuje futuristično mehanizirano zunanjo zasnovo, je zasnovan kot najbolj inovativen, avantgardni prenosnik za igre.

 

 

 

GLEJ SKOZI DIZAJN

Prosojni deli na tipkovnici in ohišju vam omogočajo, da vidite skozi dele notranjosti. Cyborg 15 s kibernetskimi oblogami in jezikom od vrha do dna na novo predstavlja, kaj prinaša prihodnost.

TANKO IN LAHKO TELO

Z 1,98 kg teže in 21,95 mm debeline je Cyborg 15 popoln za igranje iger na poti. Integracija aluminijastega materiala na pokrovu zagotavlja gladek, visokokakovosten občutek ob prvem stiku in ohranja lahkotnost.

PROSOJNOST POVSEM

Deli ohišja so narejeni iz prosojnega materiala, vključno s 4 stranicami in dnom, kar ustvarja učinek prosojnosti po vsej zunanjosti. Od vrat do vijakov, vrhunsko zadovoljstvo za fanatike mehanske estetike.

OBLIKOVANJE LIKA KONCEPTNI UMETNIK PAUL CHEPTEA

MSI je sodeloval z romunskim konceptnim umetnikom Paulom Cheptea, da bi ustvaril konceptni lik v slogu kiberpunka "C15". Specializiran za ustvarjanje umetniških del na temo znanstvene fantastike in kiberpunka, se Paulova dela močno zgledujejo po Blade Runner in Dune , sodeloval pa je tudi pri produkciji znanih iger, kot je serija Battlefield . Divja, čudovita domišljija in vizija, ki jo ima o umetnosti v slogu kiberpunka, se odlično ujemajo s Cyborgom 15. "C15" je natančna inkarnacija Cyborga 15: elegantno oblikovano, mehanizirano telo s polnimi zmogljivostmi.

MLADI KIBORG BOREC V ZAHODU ZA RESNIČNO IDENTITETO

Leta 2045 so se roboti z umetno inteligenco in kibernetske tehnologije razvili na raven brez primere. Ko postanejo bolj samozavestni, se ljudje in roboti razdelijo na sile drug proti drugemu.

Mladenič s kodnim imenom "C15", ki dela za posebno enoto človeške oblasti za boj proti robotom, se je lotil kibernetskih izboljšav in postal kiborg.

Ko postajajo povečave vse težje, se je začel počutiti kot osrednji poveljnik in vodja robotov z umetno inteligenco, zdi se, kot da ga kliče, in nenavadno se mu ne zdi tuje ...

Človek ali stroj? C15 se je odločil zapustiti posebno enoto in se podal na pot, da bi izvedel.

PONOVNO IZUMLJANJE VEČJEDRNE ARHITEKTURE

Cyborg 15 A12V je opremljen z najnovejšim procesorjem Intel ® Core ™ i7-12650H 12. generacije, ki se ponaša z zmogljivostnimi in učinkovitimi jedri, ki zagotavljajo izjemno izboljšanje pri večopravilnih delih in težkih igrah.

PRENOSNIKI SERIJE GEFORCE RTX 40 VEČ HITRO

Grafični procesorji NVIDIA® GeForce RTX ™ serije 40 za prenosnike poganjajo najhitrejše prenosnike na svetu za igralce in ustvarjalce. Zgrajeni z izjemno učinkovito arhitekturo NVIDIA Ada Lovelace, prinašajo kvantni skok v zmogljivosti z DLSS 3, ki ga poganja AI, in omogočajo realistične virtualne svetove s popolnim sledenjem žarkom. Poleg tega nabor tehnologij Max-Q optimizira delovanje sistema, moč, življenjsko dobo baterije in akustiko za vrhunsko učinkovitost.

 

VEČ HITRO ZA IGRALCE IN USTVARJALCE

ZMOGLJIVOST, KI JO POGANJA AI , IN REALISTIČNA GRAFIKA*

Zagotovite si kvantni preskok v zmogljivosti v igrah in ustvarjalnih aplikacijah z DLSS 3, ki ga poganja AI , in omogočite realistične virtualne svetove s popolnim sledenjem žarkom.

HIPERREALISTIČNO SLEDENJE ŽARKOM. HIPER HITER.

Arhitektura Ada sprosti polno slavo sledenja žarkom, ki simulira, kako se svetloba obnaša v resničnem svetu. Z močjo serije RTX 40 in jedri RT tretje generacije lahko doživite neverjetno podrobne virtualne svetove kot še nikoli doslej.

OPTIMIZIRANA MOČ IN ZMOGLJIVOST

NVIDIA Max-Q je napreden nabor tehnologij, ki jih poganja AI, ki optimizirajo vaš sistem za najvišjo učinkovitost. To omogoča izjemno hitre prenosnike, ki so tanki, tihi in imajo neverjetno življenjsko dobo baterije.

NAVIDEZNA RESNIČNOST

Najzmogljivejša grafika zagotavlja najbolj tekoče, najbolj poglobljene izkušnje VR.

GLADKO GIBANJE

Zajemite vsako gibanje z ostrim in gladkim 144Hz IPS-Level zaslonom.

HLAJENJE NASLEDNJE GENERACIJE ZA IGRANJE NASLEDNJE GENERACIJE

Nova zasnova CPU & GPE Shared-Pipe omogoča uravnoteženje odvajanja toplote v realnem času med CPE in GPE za izboljšano učinkovitost. V povezavi z ekskluzivno termalno masto MSI zagotavlja maksimalno zmogljivost pri ekstremnem igranju.

NA VODILNEM ROBU HITROSTI

Hitrejša hitrost branja/pisanja v pomnilnik DDR5, kar vodi do pospešenega delovanja vseh vidikov tega prenosnika.

POSPEŠITE IGRO

S pasovno širino do 7,88 GB/s PCIe Gen.4 SSD na Cyborg 15 A12V omogoča enostavno nalaganje nalog, od velikih iger do zahtevnih projektov.

VEČJA SLEDILNA PLOŠČICA

Uživajte v brezmejni izkušnji na dotik s 32 % večjo velikostjo sledilne ploščice. Postavljen je v izjemno sredinsko lego, tako da med igranjem iger ni v vaši dlani.

IZBOLJŠAJTE SVOJ ZVOK

Izkusite in poslušajte zvok, kot je bil predviden, in ga delite z Nahimic prostorskim 3D zvokom v igri in deljenjem zvoka prek Bluetootha.

PRIDOBITE VSE NAJBOLJŠE

Ekskluzivni center MSI vam pomaga nadzorovati in prilagoditi vaš prenosni računalnik MSI tako, kot želite.

MSI APP PLAYER

Konzolni način omogoča izkušnjo prenosnika, ki je podobna konzoli, z intuitivno zasnovo za brezžične krmilnike za glavne igre.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
39,6 cm (15,6")
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
1920x1080
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
144
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-12650H Procesor (4,7 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 4060
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.2
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., izhod za sluš., LAN port, USB-C 3.2 Gen 2, USB-C, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2
Osvetljena tipkovnica
da
Operacijski sistem (PC)
brez sistema
Paket pisarniških programov
ne
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
gaming
Garancija v letih
2
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 19:26:38 GMT