VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreDaymare: 1994 Sandcastle Limited Edition PS5

Daymare: 1994 Sandcastle Limited Edition PS5

ID: 20755813
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Daymare: 1994 Sandcastle je tretjeosebna zgodba, ki temelji na preživetvenih grozljivkah in je nadaljevanje odmevne igre Daymare: 1998.

Vživite se v vlogo posebne agentke Dalile Reyes, nekdanje vladne vohunke, ki je zdaj v službi enote H.A.D.E.S. (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search), in se pripravite na vstop v najbolj napreden eksperimentalni raziskovalni center v Združenih državah Amerike. Vendar bodite previdni, saj vas v temi opustošenih, labirintnih globin vojaškega raziskovalnega centra čaka nekaj strašljivega in smrtonosnega!

Zgrabite eno najbolj inovativnih in tehnološko naprednih orožij vseh časov in se pripravite na spopad z nikoli prej videnimi bitji, medtem ko se prebijate skozi vrsto strašljivo sugestivnih prizorišč, ki so pripravljena na odkritje.

V igri Daymare: 1994 Sandcastle vas čaka popolna mešanica strašnih in smrtonosnih sovražnikov, hardcore mehanike akcijske igre, okoljskih ugank, srhljivega zvočnega posnetka, obilice raziskovanja in velike doze zgoščene groze. Noben kraj ni varen, še posebej, če vas lovijo vaše nočne more. Limited edicija vključuje 3 broške, set nalepk in 3 karte likov. 

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija, avantura
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
18+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS5
Cached: Sat, 27 Apr 2024 20:44:55 GMT