VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiPriprava kaveDE'LONGHI EXAM440.55.G Rivelia avtomatski kavni aparat

DE'LONGHI EXAM440.55.G Rivelia avtomatski kavni aparat

ID: 21021331
-6 %
799,99 €
749,99 €
Prihranek  50,00 €

ali od 19,97 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

De'Longhi Rivelia EXAM440.55.G je inovativen avtomatski kavni aparat v prefinjeni sivi barvi, kjer je v središču pozornosti revolucionarni sistem preklapljanja kavnih zrn. Ima 3,5-palčni barvni TFT zaslon na dotik in tehnologije Bean Switch, Bean Adapt, LatteCrema, funkcijo Coffee Routines in možnost priprave 16 različnih napitkov, ki so lahko personalizirani.

 

Predstavljamo De'Longhi Rivelio, inovativen avtomatski kavni aparat, dizajniran v prefinjeni sivi barvi, kjer je v središču pozornosti revolucionarni sistem preklapljanja kavnih zrn – inovativna funkcija, ki na novo definira vaše raziskovanje kave.

S preprostim preklapljanjem med zamenljivimi posodami po 250 g za zrna, lahko eksperimentirate z različnimi vrstami kave in raziskujete njihove edinstvene okuse.
S svojim kompaktnim dizajnom in visoko zmogljivostjo Rivelia na novo definira izkušnjo priprave in pitja kave.


3,5-palčni barvni TFT zaslon na dotik ima impresiven uporabniški vmesnik, ki vas s privlačnimi animacijami vodi skozi postopek kuhanja kave. Ustvarite do štiri uporabniške profile s pisanimi avatarji, prilagodite napitke svojemu edinstvenemu okusu, funkcija Coffee Routines pa spremlja vaše preference napitkov skozi dan in prilagodi meni napitkov, ustvarjen glede na vaše navade za različne trenutke, od jutranje rutine do kosila in kasneje čez dan.


S pomočjo posode za mleko LatteCrema pripravite do 16 različnih napitkov, od espressa do latte macchiata, z mlečno peno na vrhu, ali pripravite vročo vodo za čaj. Prav tako s funkcijo "MY" lahko personalizirate vsak napitek tako, da prilagodite aromo in količine kave/mleka, da uživate v kavnih napitkih, ki popolnoma ustrezajo vašemu okusu.
Vrhunska tehnologija Bean Adapt si zapomni vaše edinstvene preference za do šest različnih kavnih zrn ter prilagodi temperaturo, nastavitve mletja in intenzivnost glede na izbrana kavna zrna.
Tehnologija LatteCrema Hot zagotavlja bogato in fino mlečno peno pri popolni temperaturi, ne glede na to, ali preferirate mlečne ali rastlinske alternative. 
Za dodatno izboljšanje vašega kavnega doživetja, Rivelia omogoča 3 nastavitve temperature in 5 stopenj intenzivnosti okusa. Integriran kavni mlinček z zunanjim kolescem za mletje s 13 nastavitvami zagotavlja natančno prilagajanje vašim željam. Odstranljiva kuhalna enota omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, medtem ko lahko dostopen zunanji rezervoar za vodo s prostornino 1,4 L zagotavlja nemoteno upravljanje aparata.

Glavne lastnosti

       
 

Bean Switch tehnologija
Tehnologija Bean Switch je revolucionarna lastnost, ekskluzivna za Rivelio, prvi avtomatski kavni aparat De'Longhi s to izjemno funkcijo. Preprosto obrnite posodo za zrna in na zaslonu se bo prikazalo sporočilo o spremembi načina delovanja, ki nakazuje enostavno spremembo doživetja kave. Rivelia je opremljena z dvema zamenljivima posodama po 250 g, ki vam omogočata uživanje v različnih kavnih okusih. Za pripravo na prehod najprej uporabite prehodni način, ki bo obstoječa zrna odstranil iz mlinčka tako, da bo, glede na vašo izbiro, pripravil kavo ali jih zmlel. Bean Switch ponuja neprimerljivo enostavnost in prilagajanje ter izboljša vašo kavno rutino z vsakim obratom posode.

Tehnologija Bean Adapt
Ta tehnologija prilagodi parametre mletja, doziranja in kuhanja za optimalno ekstrakcijo kave ter tako ohrani in poudari vse kavne arome.

LatteCrema Hot Tehnologija
LatteCrema Hot je ekskluzivna tehnologija De'Longhi, ki avtomatsko pripravi peno vrhunske kakovosti za vse napitke z enim pritiskom na gumb.

Uživajte v kombinaciji inovativnosti in kompaktne elegance, saj Rivelia najde svoje mesto na vsaki kuhinjski površini. Spremenite svoje doživetje kave z avtomatskim kavnim aparatom De'Longhi Rivelia.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
siva
Moč [W]
1450
Pritisk črpalke [bar]
19
Prostornina posode [l]
1.4
Cached: Mon, 29 Apr 2024 21:05:47 GMT