Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreDOLMEN - DAY ONE EDITION igra za XBOX SERIES X

DOLMEN - DAY ONE EDITION igra za XBOX SERIES X

ID: 696083
39,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 21.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Datum izida: 31.12.2022

Dolmen je strašljiva nova akcijska RPG-igra, ki združuje futuristične elemente znanstvene fantastike in kozmičnega hororja. Boste za vedno izginili iz zgodovine s svojim časom vred, ali pa porazili sovražnike in opravili nalogo? Znašli se boste na sovražnem tujem svetu, od koder je treba pridobiti vzorce posebnega kristala. Ti omogočajo interakcijo med realnostmi, kar pomeni revolucijo za raziskovanje vesolja in omogoča spreminjanje sveta … za vekomaj.

 

 

Pred izzidom smo igrali vesoljsko grozljivko Dolmen

Igra poteka v vesolju in nam z nekaj horror elementi nudi tako imenovano “Souls-like” akcijsko, RPG dogodivščino. Igramo kot astronaut, ki se mora prebiti skozi planet Revion Prime in vse nevarnosti, ki prežijo na njemu.

 

Na začetku imamo na voljo melee weapon, za uporabo katerega vsak udarec potrebuje stamino. Imamo pa tudi orožje za streljanje kot je ledena pištola, s katero lahko začasno omamimo nasprotnika, a zato uporabimo nekaj energije, ki se tako kot stamina regenerira. Na voljo imamo različne kontrolne točke, ki nam omogočijo, da se vrnemo na svojo ladjo, kjer pa lahko za točke, katere smo pridobili za premagovanje nasprotnikov, izboljšamo vse atribute našega karakterja. Na ladji imamo “delovno mizo”, kjer lahko iz materialov nabranih čez avanturo ustvarimo boljša orožja in oklep, ki lahko imajo posebne lastnosti, ki nam pomagajo pri preživetju.

 

Preigral sem večino podobnih iger in moram reči, da me res zanima, kako bo Dolmen izgledal ob izidu, saj po mojem mnenju ima igra v tem žanru lep potencial za uspeh

 

Povezava do GameGanga: https://gamegang.si/2022/01/04/pred-izzidom-smo-igrali-vesoljsko-grozljivko-dolmen/

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
16+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
Xbox Series X/S
Cached: Wed, 19 Jun 2024 14:53:57 GMT