VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

DOMO 14,4V DO235SW čistilec tal

ID: 698502
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DOMO ČISTILEC TAL 14,4V DO235SW

DOMO čistilec tal DO235SW 14,4V je brezžičen, zelo okreten in ima 30-minutno življenjsko dobo baterije. Dva mehka valja se vrtita v nasprotni smeri z veliko hitrostjo, medtem ko se umazana voda zbira v 180 ml posodi. Rezervoar za čisto vodo ima prostornino  350 ml. Ker se tla po čiščenju hitro sušijo, je čistilec za tla primeren tudi za občutljive površine, kot parket in laminat. Ste končali s čiščenjem? Čistilec za tla postavite v avtomatsko čistilno postajo in polnilnik. Tako bo naslednjič čist in popolnoma napolnjen.

 

Lastnosti:

  • Električno in brezžično – brisanje
  • Baterija z izhodno napetostjo 14,4 V
  • Čas polnjenja: 4-5 ur – Čas avtonomne uporabe: pribl. 30 min (primerno za čiščenje 60 m²)
  • Primeren za vse vrste trdih talnih oblog
  • Po čiščenju se tla hitro sušijo, zato je primeren tudi za "občutljiva" tla, kot sta parket ali laminat
  • 90 % prihranka vode v primerjavi s tradicionalnimi metodami čiščenja
  • Rezervoar za čisto vodo: 350 ml –  Rezervoar za umazano vodo: 180 ml
  • Mešanica umazanije in umazane vode gre neposredno v rezervoar za umazano vodo, tako da tla vedno pobrišete s čisto vodo
  • Funkcija samočiščenja
  • Izjemno vodljiv, tako da tudi težko dostopna mesta niso problem
  • Vključuje polnilni padenj za enostavno shranjevanje

Prihranite čas in energijo tako, da zamenjate svoje vedro in krpo za DO235SW čistilec tal iz DOMO! Vrtljivi valji se samodejno navlažijo s čisto vodo in tako odstranijo največjo in najbolj trdovratno umazanijo. S polno baterijo lahko električno čistite pol ure. Čistilec za tla je kot nalašč tudi za hitro čiščenje v primeru nesreče.

Električni akumulatorski čistilec tal DOMO DO235SW vam omogoča, da v enem koraku odstranite umazanijo s tal, očistite tla in posušite odvečno vodo. Ne samo, da boste prihranili precejšen del časa, porabljenega za čiščenje tal, temveč se bodo tla tudi zelo hitro posušila. Za brisanje porabite do 90 % manj vode kot z navadno krpo.

Druga nesporna prednost čistilnika tal DOMO DO235SW so ločeni rezervoarji za čisto in umazano vodo, vgrajeni v ohišje naprave. Zahvaljujoč temu sistemu, vam ni potrebno nositi vedra in ožemati umazanih krpo ali pa jih močiti v umazano vodo. Po čiščenju lahko čistilnik preprosto razstavite in operete posamezne dele ali pa uporabite funkcijo samodejnega samo-čiščenja in valjčke operete v namenski čistilni podlagi. S pritiskom gumba za vklop/izklop, se valji v čistilni glavi nemudoma pričnejo vrteti, hkrati zasveti tudi indikatorska lučka. Če le-ta sveti rdeče, pomeni, da je potrebno aparat napolniti. Čistilec tal DOMO  DO235SW enostavno odložite v bazo za shranjevanje, na katero priključite polnilec. Ob pritisku gumba za pršenje vode se sprednji val zmoči, da z njim očistite tla, drugi valj pa ostane suh, da lahko hkrati tla tudi osušite. Aparat je opremljen z varnostno napravo, ki bo zagotovila, da se naprava sama izklopi, če v čistilno glavo zaidejo veliki predmeti.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta čiščenja
pomivanje
Cached: Fri, 26 Apr 2024 13:14:14 GMT