Išči

Dunking Devils turneja se nadaljuje! Si upaš?

Odvija se najbolj nora akrobatska turneja po Sloveniji, ki se bo zaključila z vrhunskim spektaklom v Hali Tivoli septembra. Ne zamudite norih trikov izpod nog in rok Dunking Devilsov - čakajo nas različne vragolije v različnih slovenskih mestih.

Mastercard Dunking Devils Live
3. in 4. september 2022


Brezplačno do VIP doživetja na najbolj pričakovanem spektaklu tega leta!

1. Obišči eno od Big Bang poslovalnic: Ljubljana Mega BTC, Ljubljana Rudnik, Maribor Europark, Koper ali Novo mesto.

2. Izberi najljubše izdelke v skupni vrednosti 100 € ali več in nakup poravnaj s kartico Mastercard.

3. Z malo sreče izžrebaj dobitno srečko, ki te popelje na VIP ložo Hale Tivoli 3. in 4. septembra 2022.

Več informacij najdeš tukaj.

V prejšnjem tednu smo z Dunking Devilsi zavzeli kar dve lokaciji - najprej smo lahko spremljali adrenalinske skoke iz vrtoglavih višin pred Mego, takoj naslednji dan pa smo se odpravili v Brežice in sredi mestnega jedra zadrževali dih ob akrobacijah in zabijanju na koš.

Si upaš skočiti s strehe Mege?

V soboto se je pred Mego napihnila velika zračna blazina, ki je obiskovalce opozarjala, da se bo zgodilo nekaj nepredvidljivega. In res se je. Fantje in dekleta iz akrobatske skupine Dunking Devils so pokazali, kaj znajo in predvsem, koliko si upajo. Skakali so iz strehe Mege in iz dvigala, ki jih je dvignil na različne višine. Rekordni skok je izvedel Jan, ki je skočil kar iz 16 metrov! UAU!

 

Poleg spektakla, ki so nam ga pripravili Dunking Devilsi, smo poskrbeli tudi za pester spremljevalni program. Obiskovalci so tako lahko preizkusili JBL slušalke, si ogledali TCL telefon, se preizkusili v dirkanju na simulatorju Logitech, se zapeljali krog ali dva z električnim skirojem in se osvežili s hladno pijačo iz hladilnika Beko.

 

Dunking Devils priporočajo

Naslednja postaja - Brežice!

Po skokih pred Mego, smo turnejo nadaljevali v Brežicah. Na mestni promenadi je v nedeljo dogajalo! Obiskovalci so prišli od blizu in daleč, da bi uživali v predstavi, ki so jo pripravili Dunking Devilsi, mi pa smo poskrbeli, da so se počutili kot doma v Sony dnevni sobi.

 

Dunking Devils priporočajo

Utrinki iz Kopra

Z našo turnejo smo se 17. 6. 2022 podili v Kopru na otvoritvi kopalne sezone. Fantje so čiiiiiisto razturali!! Vse koprske vragolije pa lahko pogledaš na spodnjih utrinkih. Za fotografije z dogodka je poskrbel Miha Godnič, za video pa Luka Maček.

Utrinki s Ptuja

Vrtoglava odtrgana turneja z Dunking Devilsi se nadaljuje! V soboto, 4. junija, smo obiskali Ptuj, kjer so fantje na nabito polni tržnici pokazali svoje neverjetne sposobnosti v letečih vragolijah in vratolomnih akrobacijah. Poglej datume naslednjih dogodkov z DD in jih nikakor ne zamudi. Zagotovljena je zabava za vse!

 

Utrinki iz Domžal

Najbolj odtrgana turneja se je začela! 20. aprila smo si upali v Domžalah in se imeli noooooro. Zabijali smo koše, se vozili s skiroji in se zabavali v izjemni družbi. Nekaj utrinkov si lahko ogledaš spodaj. 

 

Dunking Devils priporočajo UAAAAU televizorje Sony

Cached: Wed, 17 Apr 2024 12:08:59 GMT