VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiDynabook Portege X40-J-15Y i7-1165G7/16GB/512GB/14"FHD/backlight/3Y/W11 PRO prenosni računalnik

Dynabook Portege X40-J-15Y i7-1165G7/16GB/512GB/14"FHD/backlight/3Y/W11 PRO prenosni računalnik

ID: 700594
1.449,99 €

ali od 38,61 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dodajte moč svojemu dnevu

Portégé X40 ponuja vse, kar potrebujete za izpolnjevanje zahtev sodobnega poslovanja. V tankem in lahkem ohišju smo zasnovali polno zmogljiv 28W procesor Intel® Core™ 11. generacije in zmogljiv Intel Optane SSD – z 512 GB prostora za shranjevanje.

 

Delajte samozavestno

Portégé X40 smo obsežno preizkusili – tako da vemo, da lahko prenese udarce in obremenitve mobilnega dela. In varnost je prav tako robustna kot aluminijasto ohišje. Drsnik zaklopa fotoaparata zagotavlja vašo zasebnost. Pod pokrovom Portégé X40 izpolnjuje stroge Microsoftove zahteve Secured Core, kar pomeni, da vam lahko zagotovimo strojno opremo, programsko opremo in zaščito identitete naslednje stopnje takoj iz škatle.

 

Ostanite mirni

Pod pritiskom lahko nekateri prenosniki začnejo kazati obremenitev - vendar Portégé X40 ni eden izmed njih. Tudi z 28 W procesorjem Intel 11. generacije s polno močjo, ki napaja vaše težke naloge, naš novi hladilni sistem deluje neutrudno in tiho, da ščiti pred pregrevanjem in poskrbi za udobno prenašanje naprave. Z zmanjšano hitrostjo ventilatorja, ki proizvaja manj hrupa in hkrati izboljšuje zmogljivost, lahko ostanete hladni in se držite rokov ves delovni dan.

 

Povežite se in ustvarite

Ultra hitri moduli Intel WiFi 6 Portégé X40 pomenijo, da se lahko povežete z izboljšano varnostjo, večjo prepustnostjo in izboljšano zmogljivostjo omrežja. Ko ste povezani, lahko intuitivno krmarite s prsti zahvaljujoč tehnologiji na dotik In-Cell. Ne glede na svetlobne pogoje boste lahko pregledovali in ustvarjali z izjemno jasnostjo na zaslonu brez bleščanja. Z možnostjo popolnega odpiranja pokrova do 180° lahko svoje delo preprosto delite s kolegi za mizo.

 

Hitro kot strela

Portégé X40 je vedno pripravljen za delo: s sodobnim stanjem pripravljenosti in funkcijo wake on fingerprint lahko dostopate do informacij v nekaj sekundah, ne da bi morali čakati, da se prenosnik znova poveže. Dva vrata USB-C s Thunderbolt™ 4 vas povežejo z zunanjimi napravami v rekordnem času. Torej, ne glede na to, ali vključite miško, nalagate informacije ali delite predstavitev v pisarni stranke, vas nič ne more upočasniti. To je vse, kar morate doseči v profesionalnem okolju.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
1920x1080
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1165G7 procesor (2,8 - 4,7 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Priključki
USB 3.1, Thunderbolt 4, USB-C, HDMI, kombo vhod sluš./mikr., microSD čitalec kartic
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
temno modra
Namen uporabe računalnika
pisarna
Garancija v letih
3
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 00:57:46 GMT