VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Dyson V8 NEW Dyson

ID: 20691830
-17 %
459,99 €
379,99 €
Prihranek  80,00 €

ali od 10,12 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dyson V8 je snažen, vsestranski in tih sesalnik s tehnologijo razčesavanja.

Poganja ga Dysonov digitalni motor V8, ki omogoča izjemno močno čiščenje celotnega doma.

Ta sesalnik je posebej zasnovan za domove s hišnimi ljubljenčki, saj uporablja najnovejšo tehnologijo za razčesavanje, ki učinkovito odstrani trdovratne dlake po vsem vašem domu.

Motorizirana palica s glavnikom za razčesavanje ima polikarbonatne lopatice, ki med čiščenjem samodejno odstranjujejo zapletene dlake s krtače.

 

V8
Snažan, vsestranski in tih. S tehniko razčesavanja.

Močno sesanje: Dysonov digitalni motor V8 omogoča močno čiščenje celotnega doma. Z do 40 minutami sesanja brez oslabitve.

Zasnovan za domove s hišnimi ljubljenčki: Dysonova najnovejša tehnologija za razčesavanje odstrani trdovratne dlake po vsem vašem domu.

Motorizirana palica z glavnikom za razčesavanje: Polikarbonatne lopatice med čiščenjem samodejno odstranijo zapletene lase s krtače. Akustični nadzor: lahek sesalnik Dyson V8 je akustično nadzorovan za zmanjšanje hrupne turbulence.

Do 40 minut delovanja: 6-celična baterija (ni zamenljiva) zagotavlja do 40 minut delovanja brez izpadanja. Napredno filtriranje celotnega stroja: dlake hišnih ljubljenčkov so vir onesnaževanja zraka v zaprtih prostorih.

Dysonov popolnoma zaprt sistem zajame prah in ujame 99,99 % mikroskopskih delcev, velikih le 0,3 mikrona – manjših od dlak hišnega ljubljenčka. Spremeni se v ročno napravo: dovolj majhna za težko dostopna mesta v vašem domu. Dovolj močna in dolgotrajna za čiščenje vašega celotnega avtomobila.

Krtača: Krtača Digital Motorbar: Močno posesa prah in lase z vseh tal. Glavnik za razčesavanje samodejno odstrani dlake s krtače.

Dodatki: 1. Kombinirana šoba - dve šobi v enem: široka šoba in krtača, za hiter preklop med čiščenjem in brisanjem prahu v vašem domu ali avtu. 2. Stensko držalo s polnilno postajo. 3. Orodje za reže: zasnovano za natančno čiščenje okoli nerodnih robov in v težko dostopnih ozkih prostorih. 4. Polnilec.

Teža: 2,54 kg.

Čas polnjenja: 5h.

Moč motorja 425 W.

Prostornina rezervoarja: 0,54 L.

Čas uporabe: 40 min (low mode); 5 min (boost način).

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
siva
Cached: Sat, 27 Apr 2024 05:32:31 GMT