VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ECOVACS AIRBOT Z1 robotski čistilec zraka

ID: 20423986
UAU CENA
479,00 €

ali od 12,75 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

AIRBOT Z1

Premium robot za čiščenje in filtriranje zraka, ki v privlačni zasnovi združuje izjemne zmogljivosti in priročnost

 

Svež in prečiščen zrak za vaš dom? Tu je ECOVACS AIRBOT Z1.

ECOVACS AIRBOT Z1 pokriva vaše zahteve. Robot za čiščenje zraka vam ne omogoča samo čistega zraka s hkratnim filtriranjem in razkuževanjem, temveč vam pomaga tudi spremljati kakovost zraka v vašem domu in opravi delo, kjer koli je to potrebno. Robot, ki ga poganja AI, se premika v različne prostore zahvaljujoč AIVI®3D izogibanju oviram in navigacijski tehnologiji TrueMapping 2.0.
Z glasovnim pomočnikom YIKO ali aplikacijo ECOVACS HOME lahko priročno krmarite svojega robota. Filtracija HEPA H13 in UV razkuževanje pomagata doseči učinkovito čiščenje zraka na kraju samem. Ta robot za čiščenje zraka združuje zmogljivost s stilom in kakovostjo zvoka. Izdelal ga je vodilni oblikovalec v panogi JACOB JENSEN DESIGN, ne le da se popolnoma prilega vašemu domu, ampak bodo njegovi zvočniki predvajali vašo najljubšo glasbo v vsaki sobi kjer to želite

- Prvi samohodni robot za prečiščevanje zraka na svetu

- Mobilni brezžični robot za čiščenje zraka

- Čiščenje zraka z AI zaznavanjem in navigacijo

- Jacob Jensen design. Sistem za krmiljenje premikanja z glasovnim upravljanjem

 

Prvi samohodni robot za prečiščevanje zraka na svetu

Čiščenje s HEPA filtrom in UV razkuževanje v enem, z dodatnimi dodatki za vlaženje in osveževanje zraka.

Z lahkoto ustvarite čist zrak v svojem domu: AIRBOT Z1 je vaš zanesljiv pomočnik, ko gre za odstranjevanje bakterij z UV-sterilizacijo in čiščenje zraka s filtrom HEPA. Če želite dodati češnjo na torto, preizkusite naše vlaženje brez meglice z 2-litrskim rezervoarjem, ki zdrži ves dan, ali naše dišeče kapsule za osvežitev zraka za več svežine doma*.
* Vlažilni modul in kapsule osvežilca zraka so naprodaj ločeno

Spremlja kakovost zraka in čisti zrak tam, kjer je to potrebno

AIRBOT Z1 ponuja resnično priročno izkušnjo: preprosto uporabite svoj glas za interakcijo z vašim robotom, tako da izgovorite »OK YIKO«. Prvi mobilni in brezžični robot za čiščenje zraka ECOVACS vam omogoča natančne meritve temperature, vlažnosti in kakovosti zraka v vašem domu v realnem času in samodejno prečisti določene prostore, če kakovost zraka pade pod določeno raven.

Podprto z vrhunsko tehnologijo zaznavanja ovir in navigacijo

Napredna tehnologija za prečiščen zrak! Izboljšana identifikacija predmetov s tehnologijo AIVI®3D pomaga AIRBOT Z1, da se ves čas izogiba oviram. S preprostim dotikom telefona lahko krmarite po svojem robotu z aplikacijo ECOVACS HOME. Dobite lahko 3D upodobitve svojega domačega okolja in lahko uporabite robota za zaščito in nadzor prek HD kamere.

Brezčasen dizajn in predvajanje mobilnih zvočnih vsebin

AIRBOT Z1 združuje zmogljivost s slogom in zvokom. Robot, ki ga je izdelal vodilni oblikovalec JACOB JENSEN DESIGN, se brezhibno prilega vašemu domu. Prek Bluetooth 7W zvočnikov z izjemno kakovostjo zvoka predvajajo vašo najljubšo glasbo, kjer koli že ste. Nikoli več ne skrbite, ali boste s seboj vzeli napravo; preprosto upravljajte svojega robota za čiščenje zraka, da vam sledi.

Z OK YIKO sistemom glasovnega upravljanja boste uspeli narediti več.

OK YIKO sistem glasovnega upravljanja je opremljen s pametno tehnologijo prepoznavanja jezikov in glasov, kar vam omogoča, da z robotom AIRBOT Z1 komunicirate v nevtralnem jeziku in si tako poenostavite rutino vzdrževanja vašega doma.

Nadzorovanje kakovosti zraka v realnem času

AIRBOT Z1 je opremljen z izjemno natančnim VOC senzorjem, s katerim proces prečiščevanja zraka v vašem domu optimizira na podlagi meritev PM2.5, temperature in vlage v realnem času. Kakovost notranjega zraka lahko povsem enostavno preverite tudi na prikaznem zaslonu. 

S povezovanjem čistilnika zraka in zaslona za prikaz njegove kakovosti lahko pridobite natančnejše odčitke kakovosti zraka v vašem domu. V povezanem načinu prečiščevanja zraka AIRBOT Z1 prečisti povezano območje, če kakovost zraka upade pod določeno raven.

Multifunkcijski sistem za prečiščevanje zraka

Zasnovan za odstranjevanje formaldehida in odpravljanje bakterij napredni CADR sistem prečiščevanja zraka, s katerim je opremljen AIRBOT Z1, lahko prečisti 600 m³/h in ob tem poskrbi za izjemno HEPA H13 filtracijo in sterilizacijo.
Vgrajeni modul za UV sterilizacijo odstrani do 99,9 % specifičnih bakterij in tako dodatno zaščiti vas in vaše ljubljene. 

AIRBOT Z1 je kompatibilen tudi z dvema opcijskima moduloma, ki ju je mogoče dodati robotu in ga tako opremiti z dodatnimi funkcijami**. S tehnologijo vlaženja brez ustvarjanja meglice vlažilni modul ohranja stalno stopnjo vlage v vašem domu in tako poskrbi za prijetnejše počutje. S kapsulami za osvežitev zraka z lahkoto odišavite vsak kotiček vašega doma.

* Učinkovito odstrani 3 vrste bakterij in virusov, vključno s H1N1, Staphylococcus albus in Escherichia coli.
**Modul za vlaženje in kapsule za osvežitev zraka se bodo prodajali ločeno.

Jacob Jensen dizajn

Zaradi premišljeno zasnovane oblike, pod katero se podpisuje vodilni industrijski oblikovalec Jacob Jensen, ki ustvarja pod imenom JACOB JENSEN DESIGN, se robot AIRBOT Z1 brezhibno prilega vašemu domu, ne glede na to, v katerem slogu je ta opremljen.

Ujemite dragocene trenutke z video prikazom v živo

AIRBOT Z1 je opremljen s funkcijama video prikaza v živo in video nadzora na daljavo, s katerima boste ujeli neponovljivo dogajanje v vašem domu.

AI Starlight kamera

Zasnovana za zajem ostrih in jasnih slik podnevi ali ponoči vam 960P HD Starlight kamera AIRBOTA Z1 pomaga nadzirati vaše domače okolje tudi v vaši odsotnosti. 

Zaradi te lastnosti je proizvajalec za robot in aplikacijo pridobil varnostni certifikat TÜV Rheinland, kar pomeni, da ste lahko popolnoma mirni, saj je vaša zasebnost zaščitena.

Brezhibna dvosmerna govorna komunikacija

S šestimi mikrofoni in dvokanalnim zvočnikom vam AIRBOT Z1omogoča brezhibne video posnetke, preko katerih boste ostali povezani z vašimi prijatelji in družino.

Tiho delovanje

AIRBOT Z1 je izjemno tiha naprava.
Hrup, ki ga povzroča sistem za prečiščevanje zraka, je nižji od 40 dbA, zato ga lahko napolnite in dom osvežite brez kakršnih koli motenj.

Kuhanje je pomembno

Prepustite se kuhanju, robotu AIRBOT Z1 pa pustite, da se iz drugega prostora sam premakne v kuhinjo.

Naziv: AIRBOT Z1

Stopnja hrupa: cca 67dB

CADR: 600 m3/hr

Razred filtra: H13

Čas polnjenja: cca 3 ure

Baterija: Li-Ion, 5200 mAh

Max čas delovanja: cca. 180 min (v standardnem načinu)

Kapaciteta vlažilnika: 2L

Prehod praga: cca 1,5 cm

Teža robota: 14 kg

Dimenzije robota: 350 x 369 x 523 mm

Teža pakiranja: 18 kg

Dimenzije pakiranja: 422 x 422 x 680 mm

Garancija: 2 leti

 

Vsebina pakiranja:

1 x AIRBOT Z1

1 x polnilna postaja

1 x HEPA Filter (vgrajen)

1 x UV-razkužilni modul

1 x Monitor kakovosti zraka z USB kablom

1 x Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Filtri
HEPA filter
Funkcije čistilca
odstrani 99,97% delcev velikosti do 0,003 mikrona
Glasnost delovanja do (dB)
40 dB
Pretok zraka do (m3/h)
600 m3/h
Masa (kg) 0,00
14 kg
Glasnost delovanja do [dB]
40
Globina [cm]
35
Pretok zraka do [m3/h]
600
Širina [cm]
35
Teža [kg]
14
Višina [cm]
52
Cached: Sun, 28 Apr 2024 23:47:42 GMT