VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Električni skiro Robbo Tiger 9 PRO

ID: 20474186
1.599,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Robotix d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Robbo TIGER je nova serija visokozmogljivih električnih skirojev, ki nudi popolno udobje, fleksibilnost, moč in zanesljivost. Kot edini v svojem razredu serijsko nudi hidravlično vzmetenje, s čimer se Tiger po opremi in zmogljivosti lahko kosa z veliko dražjimi napravami!

 

Za koga je TIGER 9 PRO idealna izbira?


Tiger 9 je idealna izbira za uporabnike, ki želijo vsestranski električni skiro za dolgotrajno uporabo. Visokozmogljivi motorji 2x1000W nudijo odlične pospeške, hidravlično vzmetenje poskrbi za izjemno udobje v vožnji. Kljub svojim zmogljivostim pa se skiro hitro zloži na majhne dimenzije in je primeren za shranjevanje tam kjer ni dovolj prostora ali za vsakodnevno prenašanje. Je težji od Tiger 8 PRO in lažji od Tiger 10 PRO. Zato bo Tiger 9 PRO prava izbira za tiste, ki niso ravno na testnem s prostorom in si želijo boljši performance kot ga nudi Tiger 8 PRO, vseeno pa ne potrebujejo ravno brutalnega dirkalnika, kot je Tiger 10 PRO.

Narejen je iz izjemno trdnega aluminija (6061), ki nudi kompaktnost in dolgo življensko dobo.

 

KONSTRUKCIJA IN VODLJIVOST


Narejen je iz izjemno trdnega aluminija (6061), ki nudi kompaktnost in dolgo življensko dobo. Gre za masivno konstrukcijo in ne lit aluminij, kot pri nekaterih konkurenčnih produktih, zato je obstojnost zagotovljena. Vožnja s Tiger skiroji je nekaj posebnega. Konstrukcija, vzmetenje in krmilo so zasnovani tako, da nudijo maksimalen užitek in udobje v vožnji. Omogočajo pravilno držo in se ob pritisku na plin odzovejo tako, kot se pričakuje od najbolj zmogljivih dirkalnikov. Skiroji iz serije TIGER so primerni za voznike, ki uživajo v mirni vožnji in opazujejo naravo okoli sebe. Če pa začutite potrebo po zabavi in adrenalinu, pa vas ne bodo pustili hladne. Zložite ga lahko v parih sekundah.

DVOJNI MOTOR 2x1000W


Tiger 9 PRO poganjata dva 52V brezkrtačna motorja, vsak po1000 W, kar nudi izjemen pospešek iz mesta in veliko zmogljivost premagovanja klancov.

 

DOSEG DO 75 KM


Tiger 9 PRO ima vgrajeno visokokvalitetno li-ion baterijo kapacitete 20Ah, ki omogoča do 75 km užitka v vožnji. To pa je za veliko večino uporabnikov več kot dovolj.

 

DVOJNE DISK ZAVORE + ELEKTRONSKA ZAVORA


Sprednja in zadnja disk zavora poskrbita za varno ustavljanje tudi pri večjih hitrostih. Elektronska zavora v obeh motorjih dodatno pomaga pri zaviranju in razbremeni obrabo disk zavor.

RGB LED LUČI + AMBIENTALNE LED LUČI


Tiger 9 ima serijsko vgrajeno sprednjo luč, dve zadnje luči in izjemno ambientalno osvetlitev ob strain skiroja in na krmilnem drogu. Osvtlitev lahko upravljate prek aplikacije.

VAKUMSKE PNEVMATIKE


Tiger 9 PRO ima vgrajene vakumske pnevmatike 9×3 inch. Vakumske pnevmatike so navadno vgrajene v skiroje višjega razreda in Tiger 9 PRO se zagotovo uvršča med njih.

 

HIDRAVLIČNO NASTAVLJIVO VZMETENJE

Tiger 9 PRO ima nastavljivo HIDRAVLIČNO VZMETENJE. Zato bo vožnja izjemno mirna, gladka in neprimerljivo bolj udobna kot na standardnih električnih skirojih. Tako lahko sami nastavite kakša trdota vam najbolj odgovarja glede na željen način vožnje.

Tehnične podrobnosti
Vzmetenje
sprednje in zadnje
Zložljivo ogrodje
da
Garancija v letih
1
Domet do [km]
75
Kapaciteta baterije [mAh]
20800
Moč [W]
2000
Največji kot vzpona [°]
25
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
52
Nosilnost/obremenitev [kg]
130
Teža [kg]
29
Velikost koles [cm]
22.8
Cached: Fri, 26 Apr 2024 11:42:17 GMT