VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreEVERSPACE 2: STELLAR EDITION PLAYSTATION 5

EVERSPACE 2: STELLAR EDITION PLAYSTATION 5

ID: 20479143
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 28.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

EVERSPACE 2 vas v tej hitri vesoljski strelski igri za enega igralca postavi na pilotski sedež, kjer vas do naslednjega epskega plena ločijo kruta srečanja in brutalni izzivi. Raziščite vojno razdejane zvezdne sisteme demilitariziranega območja gruče 34 - vsako ogromno ročno izdelano območje je polno skrivnosti, ugank in nevarnosti, na katere morate naleteti.

 
Doživite vznemirljivo znanstvenofantastično zgodbo o Adamu, pilotu klonu, ki išče svoje mesto v vesolju. Dogodki iz njegove preteklosti se prepletajo s spopadajočimi se frakcijami, medtem ko se DMZ približuje vrelišču. Pobegnite iz kolonialnega ujetništva, premagujte spletke lokalnih vojskovodij, izogibajte se z energijo obsedenim kultistom in se branite pred vojne željnimi nezemljani.
 
Adam bo za preživetje potreboval več kot le pamet, srečo in spretnost - zbrati bo moral ekipo strokovnjakov, da bi dosegel svoj zaslužek in končno uresničil svoje sanje o pobegu iz DMZ. Spoznajte stare prijatelje in nove zaveznike, ki imajo vsak svojo zgodbo. Pridružili se vam bodo med misijami, zagotovili nadgradljive ugodnosti, odklenili nove sposobnosti in vam pomagali na poti naprej.
 
EVERSPACE 2: Stellar Edition je ekskluzivna omejena izdaja, ki vsebuje osnovno igro, kovinsko zbirateljsko škatlico, 64-stransko mini umetniško knjigo in digitalno izvirno zvočno podlago.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija, avantura
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
12+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS5
Cached: Sat, 27 Apr 2024 22:35:58 GMT