VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FRL5388B cvrtnik na vroč BEKO

ID: 20751217
170,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ta cvrtnik na vroč zrak je vrhunski kuhinjski aparat, ki bo popolnoma spremenil vašo izkušnjo pri pripravi hrane. S svojimi številnimi naprednimi funkcijami in zmogljivostjo predstavlja nepogrešljiv dodatek za vašo kuhinjo.

 

Zračna tehnologija, ki jo uporablja, omogoča zdravo pripravo hrane brez potrebe po velikih količinah olja. S svojo močjo 2400 W je ta cvrtnik na vroč zrak kos pripravi različnih jedi, saj ponuja veliko prostornino s 4,2L

Za popolno nadzor nad procesom kuhanja so na voljo funkcije, kot so uravnavanje toplote, časovnik in prevleka proti sprijemanju. LCD zaslon omogoča enostavno spremljanje in nastavljanje različnih parametrov za vsako jed. Košarica in posoda sta odstranljivi ter primerni za pomivanje v stroju, kar olajša čiščenje po uporabi.

Vgrajena zaščita pred pregrevanjem zagotavlja varnost med delovanjem aparata, medtem ko funkcija "Match Cook" omogoča sočasno kuhanje različnih sestavin v ločenih komorah. S 7 avtomatskimi programi kuhanja bo priprava vaših najljubših jedi hitra in enostavna.

S kompaktnimi dimenzijami, ki merijo 32.5 cm v višino, 38.4 cm v širino in 26.7 cm v globino, ter težo 4.8 kg, je ta cvrtnik na vroč zrak prenosen in enostaven za uporabo. Priložena embalaža zagotavlja varno dostavo in prevoz aparata.

Ta cvrtnik na vroč zrak je odlična izbira za tiste, ki si želijo hitro in zdravo pripravljati raznovrstne jedi v svojem domu. S svojo zmogljivostjo in naprednimi funkcijami bo zadovoljil tudi najzahtevnejše kuharske potrebe.

Tehnične podrobnosti
Prostornina košare [l]
4.2
Moč [W]
2400
Garancija v letih
2
Cached: Mon, 29 Apr 2024 04:11:16 GMT