Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeDružabne igreFUNKO GAMES: FUNKOVERSE - MARVEL - 100 4-PACK

FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - MARVEL - 100 4-PACK

ID: 20509574
-25 %
34,99 €
26,24 €
Prihranek  8,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Marvelova Neskončna vojna eksplodira v Funkoverse v epskem obračunu v namizni igri med Maščevalci Kapitanom Ameriko, Iron Manom, Črnim panterjem in Črno vdovo.

O IGRI
V strateški igri Funkoverse združite svoje najljubše like in se pomerite v razburljivih igralnih scenarijih. Vsako potezo izberete enega od svojih likov in izvedete dve akciji. Vsak lik ima dostop do osnovnih akcij, kot sta premikanje in izzivi, ter do več edinstvenih sposobnosti, ki jih lahko izvedete le s porabo žetonov sposobnosti. Funkoverse uporablja inovativen sistem "cooldown" - močnejša kot je sposobnost, dlje časa bo trajalo, preden bo žeton sposobnosti spet na voljo - zato morajo igralci pametno porabiti svoje žetone sposobnosti. Vsak lik v igri Funkoverse je edinstven, zato igralce spodbujamo, da preizkusijo različne kombinacije likov in predmetov ter tako odkrijejo svoje najljubše sinergije in močne strategije za različne scenarije igre.

Strateška igra Funkoverse: Marvel 100 4-Pack je samostojna igra, ki vključuje like Kapitan Amerika, Iron Man, Črni panter in Črna vdova. Ta komplet lahko kombinirate z drugimi, kar vam omogoča, da sestavite ekipo po svojih željah!

Igrajte z ikoničnimi Marvelovimi sposobnostmi, kot sta Iron Manova eksplozija repulsorja in Captain Americaov met ščita! Uporabite nove cilje in poiščite načine, kako prehiteti svoje tekmece.
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
10+
Cached: Thu, 02 May 2024 19:07:18 GMT