VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

GARMIN Venu 3S pametna ura

ID: 20692192-c985295
UAU CENA
448,99 €

ali od 11,96 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
rožnato zlata
zlata
bela/srebrna
temno siva
turkizna
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Odkrijte svoj pravi jaz s pametnimi urami Venu® 3 Series, vrhunskimi zapestnimi trenerji, ki vam pomagajo doseči zastavljene cilje. – kakršni koli so.

 

Opremljene s svetlim, barvitim zaslonom, na voljo v dveh velikostih in z do 10 dnevi napajanja z baterijo v načinu pametne ure vam nudijo celovitejši pregled nad zdravjem.

Merilnik energije Body Battery™ vam pomaga razumeti, kdaj ste polni energije in kdaj morate počivati, s še bolj prilagojenimi vpogledi v podatke o spanju, dremežih, ravneh stresa, vadbah in še več.

Pridobite rezultat spanja in prilagojeno vodenje za spanje, ki vam razkrije, koliko spanja potrebujete, ter nasvete za izboljšanje spanja, kot tudi ključne parametre, kot je stanje spremenljivosti vašega srčnega utripa, da boste bolje razumeli svoje zdravje (prikazani podatki naj bi bili natančna ocena izmerjenih parametrov).

Odkrijte nove načine gibanja z več kot 30 vdelanimi športnimi programi s podporo za zaprte prostore ali podporo GPS, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, vadbo HIIT, plavanjem, golfom in drugimi dejavnostmi.

Priročno opravljajte in sprejemajte klice kar na zapestju – z glasovnim pomočnikom telefona lahko celo odgovarjate na besedilna sporočila in še več (pri združitvi z združljivim pametnim telefonom iPhone® ali Android™). Lahko tudi odgovarjate na besedilna sporočila z glasom, medtem ko lahko uporabniki naprav Android pošiljajo besedilna sporočila neposredno iz pametne ure.

Način invalidskega vozička beleži potiske – namesto korakov – in vključuje dejavnosti potiskanja in ročnega kolesarjenja s predhodno naloženimi vadbami, animiranimi vadbami za moč, kardio vadbami, vadbo HIIT, pilatesom, jogo, izzivi, posebej za uporabnike invalidskih vozičkov, in še več

Samodejno zaznavanje dremežev in beleženje dremežev spremljata dolžino dremežev čez dan in vam nudita prilagojene vpoglede o vplivu teh na merilnik energije Body Battery™ in še več (prikazani podatki naj bi bili natančna ocena izmerjenih parametrov)

Podrobneje spoznajte svoje telo s številnimi funkcijami za spremljanje zdravja, vključno z merjenjem srčnega utripa na zapestju, jutranjim poročilom, starostjo telesa, merjenjem stresa, menstrualnim ciklom, spremljanjem nosečnosti, meditacijo in drugimi funkcijami (prikazani podatki naj bi bili natančna ocena izmerjenih parametrov).

Vadite z naprednimi funkcijami za vadbo, kot sta prednost vaje, ki vam pomaga razumeti, kako posamezna vadba vpliva na vaše telo, in čas regeneracije, ki vam pove, koliko časa potrebuje telo za regeneracijo – in še več.

Uporabite predhodno naložene vadbe z animacijami, ki vključujejo kardio vadbo, jogo, vadbo za moč, vadbo HIIT in pilates; ustvarite svojo vadbo v programu za pametne telefone Garmin Connect™ ali preskusite brezplačne prilagodljive načrte vadbe funkcije Trener Garmin, ki vam bodo pomagali pri pripravi na naslednji tekaški izziv.

V uro prenesite svoje najljubše skladbe, vključno s seznami predvajanja iz storitev Spotify, Amazon Music ali Deezer (potrebna je plačljiva naročnina), in vzpostavite povezavo z brezžičnimi slušalkami za poslušanje brez telefona.

Gotovino in kartice lahko pustite doma; saj lahko z brezstičnim plačevanjem Garmin Pay™ (v podprti državi in plačilnem omrežju) plačujete nakupe tudi na poti ter se zapeljete z izbranimi sistemi javnega prevoza.

Funkcije za varnost in sledenje vključujejo zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi na prostem) in funkcijo Pomoč, ki stikom v sili pošljeta sporočilo z vašo trenutno lokacijo ali jih pokličeta, ko je ura združena s pametnim telefonom; potrebna je nastavitev, pametni telefon pa mora biti na območju pokritosti omrežja, ki omogoča vzpostavitev povezave za prenos podatkov.

Pametno uro Venu® 3 sinhronizirajte s programom za pametne telefone Garmin Connect™ in pridobite več podatkov o svojem zdravju in telesni pripravljenosti, prilagojene vpoglede in še več – pri čemer vam ni treba skleniti naročnine.

Tehnične podrobnosti
Barva
rožnato zlata
Klici
možnost odgovora
Vodoodpornost
da
GPS
da
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
2
Obvestila
samo prikazuje
Cached: Sat, 27 Apr 2024 20:45:38 GMT