VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoShranjevanje podatkovSD karticeGOODRAM Iridium 32gb micro SDHC/SCXC kartica

GOODRAM Iridium 32gb micro SDHC/SCXC kartica

ID: 692096
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Goodram Iridium UHS-I U3 micro SDHC/SDXC kartica, 32GB hitrosti 170/60 MB/s

 

Hitro in zanesljivo
Sodobne snemalne naprave, kot so brezpilotna letala, športne kamere, video snemalniki in nadzorne kamere, so postale običajna rešitev v poslovnem in vsakdanjem življenju. Njihovi parametri vam omogočajo shranjevanje vedno več kakovostnih podatkov. Kartica IRDM M2AA bo v celoti izkoristila zmogljivosti vaše mobilne naprave, video snemalnika ali športne kamere. Zahvaljujoč razredu zmogljivosti aplikacije A2 lahko kartica shrani večpredstavnost in aplikacije, ki se uporabljajo v pametnem telefonu.

Še bolj mobilno
Kartico IRDM M2AA lahko uspešno uporabite kot razširitev notranjega pomnilnika naprav Android. Kartico prosto uporabljajte ne le za shranjevanje podatkov, na primer fotografij ali glasbe, temveč tudi za nemoteno snemanje in uporabo mobilnih aplikacij. Te kljub majhni teži pogosto vsebujejo na stotine fotografij, zvokov in animacij. Zato je za njihovo pravilno snemanje in aktiviranje potrebna namenska pomnilniška kartica Flash, ki bo zaradi svoje računalniške moči lahko »podpirala« branje številnih procesov hkrati. Razred zmogljivosti pomnilniške kartice je določen z vrednostjo IOPS, v primeru parametra A2 pa je to 4000 IOPS (branje) in 2000 IOPS (pisanje).

Vaši podatki brez omejitev
Ne omejujte svojih strasti! IRDM M2AA MICROcard zagotavlja nadpovprečne obratovalne parametre do 170 MB/s (branje) in 120 MB/s (pisanje) ter zmogljivost do 512 GB, zahvaljujoč kateri bo shranil na tisoče slik in večpredstavnosti, ki ste jih posneli. Kartica izpolnjuje zahteve video razreda V30. Zahvaljujoč temu zagotavlja najvišjo učinkovitost in zanesljivost dela, vključno s filmi, posnetimi v počasnih posnetkih in ločljivosti 4K, ter delo v visoko odzivnih načinih.

Doživljenjska garancija in vzdržljivost
Pomnilniške kartice IRDM M2AA-odporne na udarce, vodo in rentgenske žarke-so odličen izdelek za vse, ki delajo v ekstremnih razmerah. Pomnilniška kartica IRDM lahko deluje pri temperaturah med -25 ° C in 85 ° C in shranjuje podatke med -40 ° C in
85 ° C. Kot dokaz velike vzdržljivosti in zanesljivosti vse pomnilniške kartice zajema doživljenjska garancija.

Tehnične podrobnosti
Kapaciteta pomnilniške kartice/usb ključa
32 GB, 32 GB
Pakiranje
Blister, Blister
Priloženi adapter
Micro SD/SD, Micro SD/SD
Usb konektor
ne, ne
Vrsta pomnilniške kartice
SDXC, SDXC
Hitrost branja [MB/s]
170
Hitrost zapisovanja [MB/s]
70
Kapaciteta shrambe [GB]
32
Hitrost pomnilniške kartice
170/70 MB/s
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:53:21 GMT