Išči

Pametni telefoni Google Pixel

Google Pixel pametni telefoni predstavljajo vrhunsko kombinacijo napredne tehnologije, elegantnega dizajna in zmogljivosti, ki jih pričakujete od Googlovega ekosistema. Zasnovani so za zagotavljanje čiste in neokrnjene Android izkušnje, saj prihajajo z najnovejšo različico operacijskega sistema Android in rednimi posodobitvami, ki zagotavljajo visoko raven varnosti in funkcionalnosti.

Pixel telefoni imajo fotoaparate, ki so med najboljšimi na trgu, zahvaljujoč naprednim algoritmom za obdelavo slik in umetni inteligenci, ki jo uporablja Google. 

Izbira Google Pixel pametnega telefona pomeni zaupanje v napravo, ki nenehno postavlja nove standarde v svetu mobilne tehnologije in je pripravljena na prihodnost.

 

Vsi Google Pixel telefoni

 

Google Pixel 8

Google Pixel 8 telefoni so najnovejši modeli v seriji Pixel, ki jih je Google predstavil leta 2023. Serija vključuje dva modela: Google Pixel 8 in Google Pixel 8 Pro.

 

Google Pixel 8: Zaslon: 6,2-palčni OLED zaslon z ločljivostjo Full HD+ in 120 Hz osveževanjem. Procesor: Google Tensor G3, ki prinaša izboljšano zmogljivost in učinkovitost. Kamera: Glavna kamera z 50 MP in ultra širokokotna kamera z 12 MP, ki omogočata vrhunske fotografije in videe v različnih svetlobnih pogojih. Baterija: 4355 mAh baterija z izboljšano avtonomijo in hitrim polnjenjem. Operacijski sistem: Android 14 z ekskluzivnimi funkcijami in rednimi posodobitvami programske opreme.

 

Google Pixel 8 Pro: zaslon: 6,7-palčni LTPO OLED zaslon z ločljivostjo QHD+ in prilagodljivim osveževanjem od 1 do 120 Hz. Procesor: Google Tensor G3, enako kot pri običajnem Pixel 8, vendar z dodatnimi optimizacijami za boljšo zmogljivost. Kamera: Glavna kamera z 50 MP, ultra širokokotna kamera z 48 MP in telefoto kamera z 48 MP za izboljšane zmožnosti povečave. Baterija: 5050 mAh baterija, ki podpira hitro polnjenje in brezžično polnjenje. Operacijski sistem: Android 14 z dodatnimi funkcijami in optimizacijami za profesionalne uporabnike.

 

Oba modela izstopata po svojem elegantnem dizajnu, naprednih fotoaparatskih zmožnostih in globoki integraciji z Google storitvami, kar uporabnikom omogoča gladko in intuitivno uporabniško izkušnjo.

Google Pixel 7

Google Pixel 7 pametni telefoni predstavljajo velik dosežek v seriji Pixel, ki združuje vrhunsko tehnologijo, zmogljivost in izjemno uporabniško izkušnjo.

Pixel 7 se ponaša z vrhunskim fotoaparatom, ki z zmogljivimi senzorji in Googlovimi algoritmi za obdelavo slik zagotavlja neverjetne fotografije in videoposnetke v vseh pogojih. Funkcije, kot so Night Sight, Magic Eraser in Real Tone, omogočajo ustvarjanje profesionalnih posnetkov z minimalnim trudom.

Zaslon Pixel 7 je visokoločljiv in ponuja žive barve ter gladko prikazovanje vsebin, kar je idealno za ogled multimedijskih vsebin in igranje iger. Naprava je tudi zasnovana z mislijo na trajnost, saj vključuje reciklirane materiale in je energetsko učinkovita.

Google Pixel 7 prinaša čisto Android izkušnjo z najnovejšimi varnostnimi posodobitvami in ekskluzivnimi funkcijami, kot je integracija z Google Assistantom. Poleg tega je telefon združljiv z najnovejšimi tehnologijami povezovanja, kot so 5G, Wi-Fi 6 in Bluetooth 5.2.

Z Google Pixel 7 dobite napravo, ki združuje inovacije, kakovost in zanesljivost, kar jo postavlja v sam vrh med pametnimi telefoni.

Google Pixel 6

Google Pixel 6 pametni telefoni prinašajo prelomne inovacije in eleganten dizajn, ki skupaj zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Opremljeni s procesorjem Google Tensor, ti telefoni omogočajo hitro in tekoče delovanje ter napredno obdelavo umetne inteligence.

Zaslon Pixel 6 je visokokakovosten, z živimi barvami in jasnim prikazom, kar je idealno za ogled multimedijskih vsebin in igranje iger. Poleg tega Pixel 6 ponuja čisto Android izkušnjo z rednimi varnostnimi posodobitvami ter ekskluzivnimi funkcijami, kot je Google Assistant, ki izboljšujejo interakcijo z napravo.

Pixel 6 je zasnovan z mislijo na trajnost, saj uporablja reciklirane materiale in energetsko učinkovito tehnologijo. S podporo za najnovejše povezovalne tehnologije, kot so 5G, Wi-Fi 6 in Bluetooth 5.2, je pripravljen na prihodnost.

Za vse, ki iščejo pametni telefon, ki združuje inovativnost, kakovost in zanesljivost, je Google Pixel 6 odlična izbira.

Cached: Tue, 16 Jul 2024 14:49:30 GMT