Išči

GOPRO Hero 10 Black akcijska kamera

ID: 692232
-22 %
399,99 €
309,99 €
Prihranek  90,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bestybuy
Na voljo še 4 ponudbe od 319.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izjemna hitrost in lahkotnost sta združena v najmočnejši GoPro kameri doslej, HERO10 Black. Novi revolucionarni čip GP2 snema videoposnetke 5,3K z dvojno hitrostjo sličic (v primerjavi z Hero 9 Black kamero), fotografira z ločljivostjo 23 MP, ima izboljšano zmogljivostjo pri šibki svetlobi in osupljivo video stabilizacijo HyperSmooth 4.0 v vseh načinih snemanja. HERO10 je zdaj povezan z oblakom. Tako se v trenutku ko ga napolnite, posnetek samodejno naloži nanj.

 

Revolucionarni procesor

Hitreje. Gladkeje. Boljše. Zmogljiv nov procesor GP2 spreminja pravila igre - hitra zmogljivost, odziven nadzor na dotik in dvojna hitrost sličic za neverjetno gladke posnetke. Zasnovan za posebej zahtevno naravo GoPro kamer, je GP2 procesor daleč najhitrejši doslej.

 

 

Fotografije z visoko ločljivostjo + videoposnetki z visoko hitrostjo sličic

Najboljša GoPro kamera doslej. Neverjetne fotografije z 23MP in ločljivostjo videa 5.3K pri 60 sličicah na sekundo, HERO10 ponuja dvojno hitrost sličic za neverjetno gladko gibanje. Poleg tega je pri 2,7K ločljivost 8x in lahko začasno ustavite videoposnetke in zajamete 15,8 MP fotografije iz 5,3K videoposnetka ki so videti neverjetno.

Vgrajeno pritrjevanje

Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive nogice, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo.

Prednji + hrbtni zaslon na dotik

Priprava vaših posnetkov za vlogging in selfije je boljše kot kadarkoli prej! Zdaj z visokokakovostnim sprednjim LCD zaslonom, z bolj gladko hitrostjo sličic in jasnimi podrobnostmi. Live streaming s HERO10 Black izgleda bolje kot kadarkoli prej, funkcije spletne kamere pa so preproste in brezhibne.

Zmogljiva baterija

Porabite več časa za fotografiranje in manj časa za menjavo baterij. 1720mAh baterija ima toliko moči, da vas kamera tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

 

HyperSmooth 4.0

Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 4.0 omogoča uravnavanje horizonta in prinaša izboljšanje v vseh nastavitvah.

 

TimeWarp 3.0

Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklapljanje med konvencionalnim in timewarp snemanjem.

 

Robustna in vodotesna do 10 metrov

Popolnoma vodotesna in močnejša kot kdaj koli prej, HERO10 Black je dovolj vsestranska za vsako pustolovščino. Njena robustna kakovost izdelave lahko prenese marsikaj in še vedno nadaljuje s posnetkom, ne glede na to, ali rijete po blatu, snegu ali vodi (do 10 mestrov globine). Trpežen pokrov objektiva, odporen na praske, dodaja še večjo zaščito in po potrebi omogoča preprosto zamenjavo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Brezžična povezava
Bluetooth
Digitalni zoom (x)
da, da
Ločljivost fotoaparata
23, 23 MP
Možnost fotografiranja
da, da
Odpornost
na prah, na prah, na udarce, na vlago, na vodo, na vremenske vplive
Slovenski meni
da, da
Stabilizator slike
da, da
Vgrajen mikrofon
da
Vgrajen zvočnik
da, da
Vir napajanja
baterija
Vrsta videokamere
športna kamera
Zaslon, občutljiv na dotik
da, da
Ločljivost fotoaparata [MP]
23
Ločljivost tipala video
18 MIO slikovnih točk
Snemanje videa
5,2 K
Tehnologija snemanja
spominska kartica
Vrsta pomnilniške kartice
Micro SD
Cached: Tue, 19 Mar 2024 04:47:02 GMT