Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeŽari & priborŽari na ogljeGRILLCHEF Taurus smoker žar na oglje

GRILLCHEF Taurus smoker žar na oglje

ID: 697574
333,99 €

ali od 11,36 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od petka, 10.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 10.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.   Grillchef Taurus je enostaven žar za dimljenje na oglju. Kuharju omogoča eksperimentiranje z dimljenjem hrane po dostopni ceni. Grillchef Smoker žar se lahko uporablja tudi kot standarden žar na oglje, kar daje raven vsestranskosti, ki je manjka večini smokerjev.   Pokrov ima vgrajen termometer, tako da lahko kuhar spremlja temperaturo med kuhanjem hrane. Vgrajen zračnik omogoča nastavitev pretoka zraka, zvišanje ali zniževanje temperature v žaru. Mreža za oglje je nastavljiva po višini, kar vam omogoča, da spreminjate način kuhanja hrane in preizkušate različne recepte   Levo od žara je kadilnica. Tukaj lahko naložite oglje in lesne sekance. Ko se oglje začne kaditi, zračni tok potegne dim skozi glavno komoro, hkrati pa peče hrano in jo aromatizira. Različne vrste lesnih sekancev lahko uporabimo za široko paleto okusov.   Stransko polico je mogoče odstraniti, da prihranite prostor, medtem ko žar shranjujete, ko ga ne uporabljate, ali ga pritrdite in uporabite za shranjevanje hrane, začimb ali kuhinjskih pripomočkov, ko je to potrebno.

 

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

Grillchef Taurus je enostaven žar za dimljenje na oglju. Kuharju omogoča eksperimentiranje z dimljenjem hrane po dostopni ceni. Grillchef Smoker žar se lahko uporablja tudi kot standarden žar na oglje, kar daje raven vsestranskosti, ki je manjka večini smokerjev.

 

Pokrov ima vgrajen termometer, tako da lahko kuhar spremlja temperaturo med kuhanjem hrane. Vgrajen zračnik omogoča nastavitev pretoka zraka, zvišanje ali zniževanje temperature v žaru. Mreža za oglje je nastavljiva po višini, kar vam omogoča, da spreminjate način kuhanja hrane in preizkušate različne recepte

 

Levo od žara je kadilnica. Tukaj lahko naložite oglje in lesne sekance. Ko se oglje začne kaditi, zračni tok potegne dim skozi glavno komoro, hkrati pa peče hrano in jo aromatizira. Različne vrste lesnih sekancev lahko uporabimo za široko paleto okusov.

 

Stransko polico je mogoče odstraniti, da prihranite prostor, medtem ko žar shranjujete, ko ga ne uporabljate, ali ga pritrdite in uporabite za shranjevanje hrane, začimb ali kuhinjskih pripomočkov, ko je to potrebno.

Vrsta

Na oglje

Velikost rešetke

66 x 36 cm

Velika toplotna rešetka 60 x 18 cm
Število oseb 10
Višina 125 cm
Rešetka
Kromirano jeklo
Dodatno 2 kolesa za enostavno premikanje, ročaja za hiter prenos, odstranljiva stranska polica, vgrajen prikazovalnik temperature, velika rešetka za shranjevanje že pripravljene hrane, odstranljiv lovilec pepela, emajliran pokrov
Dimenzije 125 x 140 x 53 cm

Teža

31,4 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Dolžina plošče
58 cm
Dolžina plošče [cm]
58
Funkcije žara
pokrov
Širina plošče
56
Vrsta plošče
žarna, žarna
Vrsta žara
stoječi žar
Moč [W]
0.25
Širina plošče [cm]
56
vrsta goriva za žar
žari na oglje
smoker žar
da
Cached: Tue, 07 May 2024 07:00:00 GMT