VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaSušilni strojiHAIER HD90-A3Q979U1-S sušilni stroj

HAIER HD90-A3Q979U1-S sušilni stroj

ID: 20658286
OBROČNO EOM 0 %7 LET JAMSTVA
899,00 €

ali od 59,93 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

I-Pro Series 7 Plus

Odkrijte najbolj ekskluzivno in prilagojeno izkušnjo sušenja z I-Pro Series 7 Plus, Haierjevimi novimi sušilnimi stroji. Sušilni stroji Haier I-Pro Series 7 Plus poskrbijo, da lahko v udobju svojega doma uživate rezultate sušenja perila na profesionalni ravni. Vsaka od njihovih lastnosti je zasnovana z namenom, da izboljša uporabniško izkušnjo: poveča zmogljivost, zmanjša hrup in porabo energije ter prihrani čas. Zato je Haier I-Pro Series 7 Plus resnično izbira za tiste, ki zahtevajo vrhunske rezultate sušenja v krajšem času, brez kompromisov.

 

Toplotna črpalka

TOPLOTNA ČRPALKA
Tehnologija toplotne črpalke pametno ohranja toploto v bobnu vašega sušilnega stroja, tako zmanjšuje porabo energije za do 50 % in zagotavlja boljše posušeno perilo v primerjavi z običajnim sušilnim strojem.

wIFI

WIFI POVEZLJIVOST
Nova Haierjeva aplikacija hOn ponuja le najboljše funkcije, za vam prilagojene rezultate. Predvsem lahko sušenje upravljate na povsem inovativen način: ko so suha najlažja oblačila, vam aplikacija pošlje obvestilo, zato lahko ustavite sušilni stroj, jih vzamete iz stroja in ponovno začnete cikel za sušenje preostalih oblačil.  Aplikacija vam omogoča funkcijo Drying Lens. Preprosto poskenirajte etiketo svojih oblačil in v aplikaciji ustvarite virtualno garderobo. Aplikacija vam nato za vsako oblačilo svetuje kateri je najprimernejši cikel sušenja.

i-refres

FUNKCIJA HYGIENIC
S funkcijo Hygienic lahko sušilni stroj I-Pro Series 7 Plus iz vašega perila odstrani več kot 99 % bakterij, kar zagotavlja daljšo in boljšo življenjsko dobo vaših oblačil.

I-Refresh

FUNKCIJA I-REFRESH
I-Refresh oživi vaše tkanine zahvaljujoč vodi, shranjeni v predalu, ki ustvarja topel vlažen zrak, in natančno prilagodi temperaturo v bobnu, da zagotovi optimalno nego in najboljše rezultate sušenja vaših oblačil.

TROSLOJNI FILTER
Troslojna zasnova novega filtrirnega sistema omogoča uporabniku enostavno pobiranje ostankov vlaken in nitk na enem mestu.

PILLOW DRUM
Površina bobna v sušilnem stroju je zasnovana tako, da ščiti in ohranja v popolnem stanju tudi vaše najbolj občutljive tkanine, ne glede na to, kolikokrat jih sušite. Posebne ploščice v obliki blazinic zagotavljajo, da perilo med vrtenjem bobna nežno drsi po površini in se tkanine nikoli ne zataknejo in poškodujejo.

FUNKCIJA I-TIME
I-Time je funkcija, s katero lahko dodate čas izbranemu ciklu in tako izpolnite potrebo ali željo po globljem sušenju tkanin. Čas cikla lahko podaljšate s pritiskom na namenski gumb. Čas sušenja se podaljša različno, glede na prvotno trajanje izbranega cikla.

ZAMIK VKLOPA
Pametna funkcija vam omogoča, da programirate začetek programa sušenja na čas, ki ustreza vam. Poskrbite, da bo čas za nego vašega perila ustrezal vašemu urniku, in ne obratno.

 

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
5
Garancija v letih
2
Barva
bela
Inverter motor
da
Zamik vklopa
da
Vgradni
ne
Toplotna črpalka
da
Možnost napeljave v odtok
da
Globina [cm]
60
Letna poraba električne energije [kWh]
275
Širina [cm]
59.5
Višina [cm]
85
Zmogljivost sušenja [kg]
9
Razred kondenzacijskega učinka
B
Način sušenja
senzorsko
Cached: Mon, 29 Apr 2024 18:54:57 GMT