VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPralni strojiHAIER HW50-BP12307-S pralni stroj

HAIER HW50-BP12307-S pralni stroj

ID: 20764123
OBROČNO EOM 0 %7 LET JAMSTVA
679,00 €

ali od 45,27 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Mini Drum

Kompakten. Učinkovit. Priročen. Novi Haierjev Mini Drum je kompakten pralni stroj, zasnovan za doseganje odličnih rezultatov na majhnem prostoru. Zmore oprati 5 kg oblačil z največjo učinkovitostjo, njegova tehnologijaga uvršča v razred A energijske učinkovitosti: združitev inovativnosti in trajnosti, njegova višina je 70 cm, širina pa 51 cm.

 

Delovanje pare za lažje odstranjevanje madežev

Pametna funkcija znotraj bobna razprši paro in tako sprosti vlakna v perilu, hkrati pa olajša odstranjevanje trdovratnih madežev in tudi alergenov. In to še ni vse - para bistveno olajša tudi likanje oblačil ali pa likanje zaradi delovanja pare celo ni potrebno, tako da imate več časa za stvari, ki jih radi počnete.

 

Perilo popolno oprano v 15 minutah

S programom Quick 15 lahko oblačila učinkovito operete v samo 15 minutah: najboljši in hiter kompromis, ko imate premalo časa ali želite le osvežiti svoja oblačila.

Določite kdaj naj se program konča

Izjemno uporabna funkcija, s katero izberete, kdaj želite, da se pranje konča. Preprosto se odločite kdaj želite, da pralni stroj konča program pranja perila in stroj samodejno izračuna kdaj naj se cikel začne. Sedaj lahko enostavno poskrbite, da se pranje perila prilagaja vašemu življenju, in ne obratno!

Nežnost brez primere

Površina bobna v pralnem stroju je zasnovana tako, da ščiti in ohranja v popolnem stanju tudi vaše najbolj občutljive tkanine, ne glede na to, kolikokrat jih operete. Posebne ploščice v obliki blazinic zagotavljajo, da perilo med vrtenjem bobna nežno drsi po površini in se tkanine nikoli ne zataknejo in poškodujejo. Vaša priljubljena oblačila tako dalj časa ohranijo prvotno obliko.

 

Antibakterijsko delovanje za čistejši stroj

Haier uporablja poseben material, ki ščiti najbolj občutljive dele vašega pralnega stroja. Haierjeva protibakterijska obdelava (ABT®) ščiti pred plesnijo in bakterijami na posebej občutljivih delih, kot sta predal za detergente in tesnilo v vratih, in zagotavlja 99 % higieničen cikel pranja.

Večja higiena pranja

Haier-jev neverjetno koristen Smart Dual Spray je samodejni čistilni sistem pralnega stroja. Aktivira se po koncu vsakega cikla pranja, kar zagotavlja več higiene za pranje perila in podaljšuje življenjsko dobo vašega stroja.

Izbirate lahko med več tisoč prilagojenimi cikli pranja

Pametni cikel AI samodejno zazna količino in vrsto tkanine ter med 2500 možnimi kombinacijami nastavi idealen program in odmerek pralnega sredstva. Optimizira porabo in zagotavlja boljšo nego oblačil. Preko aplikacije hOn* lahko spremljate porabo in priljubljene programe. *Na voljo le pri nekaterih modelih"

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
70
Širina [cm]
51
Globina [cm]
44
Zmogljivost pranja [kg]
5
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1200
Inverter motor
da
Razred energijske učinkovitosti
A
Način polnjenja
spredaj
Primeren za alergike
da
Aquastop
ne
Mehanska zaščita pred izlivom vode
ne
Glasnost ožemanja [dB]
66
Parna tehnologija
da
Zamik vklopa
da
Vgradni
ne
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
5
Cached: Mon, 29 Apr 2024 13:24:19 GMT