VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPralni strojiHAIER HW90G-B14979TU1S pralni stroj

HAIER HW90G-B14979TU1S pralni stroj

ID: 20753111
UGODNOST OB NAKUPUOBROČNO EOM 0 %7 LET JAMSTVA
739,00 €

ali od 49,27 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Serija I-Pro 7 Plus

Opremljen z XL bobnom s premerom 7, I-Pro Series 525 Plus vam omogoča pranje večjih bremen v udobju svojega doma. Zahvaljujoč funkcijam povezljivosti hOn, ki so vgrajene v vaš stroj, boste lahko upravljali vse iz mobilnega telefona z aplikacijo hOn podjetja Haier. Napredni motor z neposrednim gibanjem vam prihrani energijo in čas, hkrati pa zagotavlja manj hrupa in manj vibracij tudi med najzahtevnejšimi cikli pranja. Če želite časovno prilagodljivost med ciklom pranja, ne iščite več. Zahvaljujoč funkciji "I-Time" lahko v celoti nadzirate čas cikla in prilagodite čas cikla. Z modelom I-Pro Series 7 Plus boste uživali v igri »Refresh«, inovativni tehnologiji mikroparov, ki odstranjuje vonjave, alergene in droben prah, hkrati pa zmanjšuje gube z 20-minutnim nežnim parnim ciklom.

 

Preprosti. Učinkoviti. Vzdržljivi. Haierjevi motorji Direct Motion bodo trajali vse življenje

Haierjev motor Direct Motion je zasnovan in izdelan tako, da traja. Motor deluje brez jermena in je neposredno pritrjen na boben, kar močno zmanjša hrup in vibracije, povečuje trpežnost ter zmanjšuje porabo energije in vode. Motor je mednarodno patentiran in je najboljši v svoji kategoriji, zaradi možnosti neposrednega nadzora gibanja bobna lahko deluje tudi kot ročno pranje občutljivega perila.

DirectDrive motor

Profesionalni rezultati v vašem domu

S pomočjo parne tehnologije za odstranjevanje vonjav, drobnega prahu in alergenov, programi Refresh na zelo učinkovit in inovativen način osvežijo vaša oblačila, tudi občutljiva, hkrati pa zmanjšajo gube in zmehčajo tkanine.

Profesionalni rezultati doma

Delovanje pare za lažje odstranjevanje madežev

Pametna funkcija znotraj bobna razprši paro in tako sprosti vlakna v perilu, hkrati pa olajša odstranjevanje trdovratnih madežev in tudi alergenov. In to še ni vse - para bistveno olajša tudi likanje oblačil ali pa likanje zaradi delovanja pare celo ni potrebno, tako da imate več časa za stvari, ki jih radi počnete.

Čistejši stroj za čistejše perilo

Haier uporablja poseben material, ki ščiti najbolj občutljive dele vašega pralnega stroja. Haierjeva protibakterijska obdelava ABT® ščiti pred plesnijo in bakterijami na posebej občutljivih delih, kot sta predal za detergente in tesnilo v vratih, za bolj higienično čist stroj.

Antibakterijska zascita

 

Večja higiena pranja

Haier-jev neverjetno koristen Smart Dual Spray je samodejni čistilni sistem pralnega stroja. Aktivira se po koncu vsakega cikla pranja, kar zagotavlja več higiene za pranje perila in podaljšuje življenjsko dobo vašega stroja.

SmartDualSpray

Funkcija Washing-Lens

Z aplikacija hOn si lahko uredite svojo virtualno garderobo. Funkcija Washing-Lens prebere simbole za pranje na etiketah na vaših oblačilih, ustvari virtualni seznam in vam predlaga najboljši program pranja za vsako oblačilo.

Funkcija Washing-Lens

Povezljivost za vaše potrebe

Nova Haierjeva aplikacija hOn je tukaj. Nenehno se posodablja in ponuja le najboljše funkcije v svojem razredu, za vam prilagojene rezultate. Izbirate lahko med več kot 60 specializiranimi programi za vse vrste tkanin, praktičnimi nasveti za obdelavo madežev in priložnostnimi nasveti o vrsti in količini pralnega sredstva. Izberete lahko kdaj želite oprati perilo glede na vremenske razmere. S hOn lahko stalno spremljate učinkovitost in porabo ter dobivate predloge kako čim bolj optimizirati pranje. Načrtovanje samodejnega vzdrževanja vam pomaga, da ohranjate zanesljivo in učinkovito delovanje vašega pralnega stroja. In vse to z možnostjo upravljanja na daljavo, pregleda stanja pranja ter prejemanja obvestila o končanem programu, kadar koli in kjer koli ste. Preverite vse prednosti aplikacije in se prepričajte, da je hOn vaš največji zaveznik za doseganje profesionalnih rezultatov pranja.

aplikacija hOn

Osvetlitev bobna

Boben je opremljen z notranjo lučjo, ki vam olajša nalaganje perila v stroj in iz njega, ne da bi kaj spregledali. Poslovite se od iskanja izgubljenih nogavic!

osvetlitev bobna

Samodejno tehtanje za še večjo učinkovitost

Notranje digitalne tehtnice stehtajo perilo in samodejno prilagodijo porabo vode in trajanje programa. Motor Direct Motion, idealen tudi za manjše količine perila, tako ob minimalni porabi energije zagotovi odlične rezultate. Še ena pametna rešitev podjetja Haier, ki pomeni resnično spremembo.

samodejno tehtanje

Trajanje pranja kot ustreza vam

Haierjeva pametna funkcija ''I-Time'' vam omogoča, da sami natančno nastavite trajanje pranja. Tako lahko glede na vaše resnične potrebe trajanje programa skrajšate ali podaljšate.

I-TIME

 

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
5
Garancija v letih
2
Upravljanje
LCD zaslon
Barva
bela
Inverter motor
da
Pametna povezava
da
Način polnjenja
spredaj
Primeren za alergike
da
Parna tehnologija
da
Zamik vklopa
da
Vgradni
ne
Razred energijske učinkovitosti
B
Mehanska zaščita pred izlivom vode
ne
Aquastop
ne
Glasnost ožemanja [dB]
72
Globina [cm]
44
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1400
Širina [cm]
60
Višina [cm]
85
Zmogljivost pranja [kg]
9
Cached: Sat, 27 Apr 2024 13:44:14 GMT