VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

HISENSE 32A49K TV sprejemnik

ID: 20639623
-5 % -10% s kodo VIKENDZAJAMČENO VRAČILO KUPNINE
169,99 €
159,99 €
Prihranek  10,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pametni televizor 32A49K HD Smart TV, se ponaša z diagonalo 81,3 cm (32"), ločljivostjo HD 1366x768 in zvočno tehnologijo DTS HD ter DTS Virtual X decoding. Uporabniški mesnik VIDAA U6 je hiter in preprost pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas in enostavno dostopate do več kot 150 vsebin v globalnih in domačih aplikacijah. Oglejte si film na Netflixu, video posnetek na YouTube ali pa košarkarski spektakel na NBA League Pass in še mnogo več. Visokokontrastni zaslon omogoča žive realne barve in več podrobnosti v sencah, slika pa je gladka in brez zabrisanih elementov. Ne glede na vsebino, naj bodo to telenovele, dokumentarci ali filmi, bo doživetje zavito v izjemne barve zahvaljujoč izboljševalcu naravnih barv. Posebnost tega televizorja je zagotovo način za šport z umetno inteligenco, ki poskrbi za najboljšo kakovost slike in zvoka, način za igre pa poskrbi za pravočasne ter natančne igralne poteze. Televizija ima tudi zmogljivost zmanjšanja šuma, izboljšanja učinka globine, priročnega deljenja video vsebine iz mobilnega telefona ter napredne povezljivosti prek HDMI, USB in Wi-Fi vhodov.

 

Izboljševalec naravnih barv

Izboljšana barva. Zvesta reprodukcija.

Ne glede na to, ali gre za telenovele, dokumentarce ali filme, boste uživali v barvah, kakršne so bile prvotno predvidene za gledanje.

VIDAA Smart OS

VIDAA - enostaven za uporabo, hiter in varen

Enostaven dostop do več kot 150 vsebin, ki se predvajajo prek radijskih postaj, kabelske in satelitske televizije, DTV ali pretočnih vsebin, na enem mestu. Preklapljanje med vsemi priljubljenimi vsebinami je zdaj enostavnejše in hitrejše. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2, A1 ter Voyo.

Način za šport AI

Užitek kot na stadionu - kar pri vas doma

Način za šport z umetno inteligenco, omogoča najboljšo kakovost slike in zvoka za kar najbolj tekoče gledanje. Stadion še nikoli prej ni bil videti tako zelen. Poglobljen, obdajajoč zvok potisne doživetje gledanja tekme do skrajnih meja!

Način za igre: Game Mode

Pripravljeni na zmago

Način Game Mode vam omogoča, da izvedete pravočasno in natančno igralno potezo. Krajša kot je zamuda, večja je zmaga.

Visok kontrast

Odkrijte dramatične podrobnosti senc in globinsko ostrino

Beline so videti svetlejše, črnine globlje in temnejše, barve pa močnejše in živahnejše. Televizor Hisense vam omogoča, da odkrijete več podrobnosti v sencah in žive, prepričljive barve pri vseh svojih najljubših video vsebinah.

Zmanjšanje šuma

Vzpostavitev čiste slike

Televizor Hisense samodejno analizira vhodni signal in odstrani zaznani šum, hkrati pa obnovi in reproducira popolno, čisto sliko.

Izboljšan učinek globine

Vstopite v zgodbo

Funkcija izboljšanja globine analizira različna območja slike in jih prilagodi tako, da se poveča občutek globine. Tako si lahko ogledate sliko, ki je bližja resničnosti.

DTS HD Zvok

Osupljiva zabavna doživetja si zaslužijo izjemen zvok

Slišati je, kakor da zvok prihaja iz okolice, ne da bi za to potrebovali več zvočnikov. Prepoznali boste bogatejše nizke tone, opazili jasnejše dialoge in se čudili, kako se bo spremenila vaša izkušnja pri gledanju filmov, poslušanju glasbe in igranju iger.

Deljenje na TV

Uživajte v vsem na večjem zaslonu

Videovsebine iz mobilnega telefona, lahko delite s televizorjem in uživate v več vsebinah na velikem zaslonu.

Napredna povezljivost

Uživajte v več načinih

Razširite svoje možnosti. Z vhodi HDMI, USB in Wi-Fi, lahko na televizor priključite več naprav in zunanjih virov.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
HD 1366x768
Vrsta zaslona
LED
Operacijski sistem (TV)
VIDAA U
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
81 cm (32")
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Razred energijske učinkovitosti
F
Cached: Sun, 28 Apr 2024 04:05:58 GMT