Išči

HIXI64700UF indu.pl. beko

ID: 20462614
5 LET GARANCIJEOBROČNO EOM 0 %
1.254,99 €

ali od 83,67 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

HIXI64700UF indu.pl. beko
 

 

 

 

Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo 60 cm je vrhunska kuhinjska naprava, ki združuje funkcionalnost indukcijske kuhalne plošče in učinkovito napo v enem elegantnem in prostorsko varčnem dizajnu. Ta napo ponuja vrsto impresivnih značilnosti, ki bodo olajšale vaše kuhanje in čiščenje kuhinje.

Kontrole drsnika na dotik zagotavljajo enostavno upravljanje in natančen nadzor nad kuhalno ploščo. Integrirana napa omogoča učinkovito odstranjevanje vonjav, dima in maščob, kar zagotavlja svež in čist zrak v kuhinji.

Napo odlikujejo štiri kuhalne cone, med katerimi je ena poseben razdelek IndyFlex™. To omogoča prilagodljivo postavitev posode za kuhanje in večjo svobodo pri ustvarjanju jedi. Vsaka kuhalna cona je opremljena z močjo 2200 - 3100 W, kar zagotavlja hitro in enakomerno segrevanje posode.

Za dodatno prilagodljivost in nadzor pri kuhanju lahko izbirate med devetimi stopnjami kuhanja. Napo pa ima tudi štiri stopnje sesalne moči, kar omogoča prilagoditev prezračevanja glede na potrebe.

Poleg tega je napo opremljena s časovnikom, ki vam omogoča programiranje časa kuhanja in avtomatsko izklop naprave. Funkcija ojačevalca poskrbi za hitro segrevanje kuhalne cone na najvišjo stopnjo moči, kar je priročno pri hitrem segrevanju vode ali pri cvrtju.

Za varnost in zaščito ima napo več funkcij, med drugim zaklepanje zaslona, indikator za vklop/izklop, funkcijo ustavi se in pojdi ter zaščito pred pregrevanjem. Samodejni izklop preprečuje nepotrebno porabo energije, indikator preostale toplote pa vas opozarja na še vročo površino kuhalne cone.

Montaža te indukcijske kuhalne plošče z integrirano napo je enostavna, zahvaljujoč funkciji EasyFit in poravnani montaži. Električna moč napo je 7,4 kW, kar zagotavlja učinkovito delovanje. Napo je tudi energetsko učinkovita, saj spada v energijski razred A.

Glede na prezračevalne zmogljivosti ima napo minimalno-maksimalno prezračevalno zmogljivost od 190 do 520-620 m3/h. Motor nape je inverter,

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Razred energijske učinkovitosti- stara
A
Cached: Thu, 02 May 2024 20:05:57 GMT