VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Hoover FD22G baterijski sesalnik

ID: 606057
139,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Hoover FD22G baterijski sesalnik

Hoover predstavlja baterijski sesalnik Freedom 2v1 iz nove generacije sesalnikov brez priključnega kabla in brez vrečke za prah. Združuje zmogljivost in funkcionalnost v sodobni ergonomski obliki.

 

Lithium-Ion baterija - do 25 minut avtonomije.
Sesalnik ima Lithium baterijo z močjo 22 V, ki ima daljšo življenjsko dobo. Čas trajanja baterije je do 25 minut, čas polnjena baterije pa 6 ur. Konstantna učinkovitost - Brez znižanja moči med delovanjem. Zahvaljujoč zmogljivi litijevi bateriji s kapaciteto 2.000 mAh, ne boste občutili padca učinkovitosti med delovanjem. Tudi ob polovični napolnjenosti baterije, bo sesalnik še vedno brez težav deloval z največjo močjo.

2 v 1 - Ročni ali klasični sesalnik.
Dva sesalnika v enem! Klasičen sesalnik lahko spremenite v ročnega v nekaj sekundah. Ko zaključite s sesanjem tal, nadaljujte s sesanjem višjih površin, sedežne garniture in notranjosti avtomobila.

Čiščenje težko dostopnih mest.
Zaradi svoje oblike sesalnik Freedom omogoča sesanje težko dostopnih mest, kot je pod posteljo, nad pohištvom… Priložene ima dodatne nastavke in krtače, ki so primerne za sesanje različnih površin.


Motorizirana krtača z LED lučkami.
Motorizirana krtača ima lasten elektro motor, kar ji omogoča, da je pobiranje nečistoč zares učinkovito na vseh vrstah talnih površin. Krtača ima LED lučke na sprednjem delu, ki bo osvetlila še tako skrite kote.

Lahek in vodljiv.
Baterijski sesalnik je zelo lahek in ga odlikuje odlična vodljivost, kar omogoča lahkotno sesanje okoli pohištva in drugih ovir.

Vedno pri roki.
S priloženo polnilno postajo, ki jo pritrdite na steno, imate sesalnik z vsemi njegovimi dodatnimi nastavki vedno na dosegu rok.

Ciklonsko sesanje – brez vrečke.
Sesanje v posodo prostornine 0,7l. Praznjenje posode za prah je preprosto in učinkovito.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
siva
Vir napajanja
220V
Moč [W]
22.2
Vrsta sesanja
posoda
Cached: Fri, 26 Apr 2024 23:01:55 GMT