VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasHS7080 KRTAČA ZA LASE GRUNDIG

HS7080 KRTAČA ZA LASE GRUNDIG

ID: 20751665
47,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

HS7080 KRTAČA ZA LASE GRUNDIG

 

Predstavljamo vam popolno orodje za oblikovanje las - krtačo za lase, ki združuje moč in profesionalnost, ter vam omogoča, da dosežete rezultate frizerskega salona kar doma. S svojih 1000 W snage boste dosegli profesionalne rezultate, ne da bi zapustili udobje svojega doma.

Ta krtača za lase je opremljena s 2 nivojema temperature in pretoka zraka, kar vam omogoča popoln nadzor nad procesom oblikovanja las. Priloženi so tudi štirje dodatki za oblikovanje, ki vam pomagajo doseči želeno pričesko. S tem orodjem boste lahko ustvarili različne stile, ki bodo izstopali.

Posebna značilnost te krtke za lase je njena sposobnost leve in desne rotacije termičkih četk s pritiskom na gumb. To omogoča izjemno fleksibilno oblikovanje las in enostavno doseganje želenih rezultatov. Poleg tega je vgrajena ionska funkcija, ki bo vašim lasem zagotovila gladkost, sijaj in zmanjšala statično elektriko.

Keramička zaštita zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, kar ščiti vaše lase pred poškodbami in ohranja njihovo naravno vlažnost. Kabel dolžine 1,8 metra, vključno z okretnim spojem, vam omogoča svobodo gibanja med oblikovanjem las.

Ta krtka za lase je na voljo v črno-zlati barvni kombinaciji, ki izžareva eleganco in luksuz. Z njo boste lahko vsak dan ustvarjali popolne pričeske, ki bodo izstopale in poudarjale vašo lepoto. Nikoli ni bilo lažje in bolj udobno oblikovati svoje lase kot s to vrhunsko krtačo za lase.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Moč [W]
1000
Cached: Sun, 28 Apr 2024 21:16:59 GMT