Še večja UAAAAAU ponudba igrač

Najlepši trenutki so tisti, ki jih polni otroški smeh. Za zaposlene starše pa, če smo povsem iskreni, tudi tisti, ko se otrok 15 minut veselo in mirno igra, starša pa v miru spijeta kavo. Brez skrbi, tukaj smo, da ti pomagamo! Big Bang je zdaj še večji: ponudbo smo razširili in naredili prostor za izdelke, ki bodo razveselili otroke (in tudi starše). 

Pobrskaj med ponudbo in izberi idealne igrače za svoje otroke. LEGO kocke, pametne igrače, plišaste igrače, družabne igre, otroške kuhinje in šeeeee več!

 

Klik do celotne ponudbe

 

Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj
Naroči zdaj

Pametne igrače Playshifu

Tukaj so pametne igrače Playshifu! 

To so interaktivne pametne igrače, ki omogočajo popolnoma samostojno učenje kar 20 različnih veščin skozi igro. Playshifu igrače bodo poskrbele, da bo čas, ki ga otroci preživijo pred ekrani, ne samo zabaven, temveč varen, kakovosten in poučen. 

Igrače so primerne za otroke od 4. leta naprej, z njimi pa se otroci učijo matematičnih operacij, angleščine, geografije, razvijajo miselne veščine, se učijo igranja klavirja, spoznavajo svet medicine in se celo naučijo strategije šaha! 

Zakaj Playshifu?

  • Večkrat nagrajene igrače
  • Uporablja jih več kot 1 milijon otrok
  • Več let uporabe, zaradi različnih težavnosti
  • Kakovostno preživljanje časa pred ekrani
  • Uporabljajo jih tudi učitelji

 

Več o Playshifu

Naša izbira

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.