Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
ILCE7M2B SONY
Nesreča nikoli ne počiva! Zaščitite izdelek. Prikaži možnosti
+ 76,99 €

Big Bang Kasko zavarovanje krije vsako poškodovanje ali uničenje izdelka ter odtujitev kot posledico vlomske tatvine ali ropa. Več informacij.

+ 129,99 €

Big Bang Kasko zavarovanje krije vsako poškodovanje ali uničenje izdelka ter odtujitev kot posledico vlomske tatvine ali ropa. Več informacij.

573011 SONY Zrcalni in sistemski 1.179,00 €

ILCE7M2B SONY

1.179,00 €

ali od 26,94 € / mesec

Izračun obrokov Obrestno financiranje
26,94 € x 48 mesecev
34,75 € x 36 mesecev
50,40 € x 24 mesecev
97,42 € x 12 mesecev
191,52 € x 6 mesecev

Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih od 1.000 €. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.
Več informacij | Preveri svoj limit

Dostava po pošti:  Od torka 02. novembra
Več informacij Zapri info

Naročila izdelkov na zalogi, oddana od ponedeljka do petka do 12. ure, odpremimo isti dan. Dostava poteka prek Pošte Slovenije.

Osebni prevzem:  Na voljo v 4 trgovinah
Brezplačen prevzem

* Zadnji kos lahko kupite le v poslovalnici, kjer je na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi v želeni poslovalnici in je na zalogi v drugi poslovalnici ali pri dobavitelju, ga boste v želeni poslovalnici lahko prevzeli v 2-5 delovnih dneh po prejemu plačila.

  Dostava v 3-eh urah po Ljubljani*
Hitra dostava

Sedaj BREZPLAČNO za člane Kluba Big Bang!

Ta izdelek vam v Ljubljani dostavimo v samo 3-eh urah:

  • nakup do 9.00, dostava isti dan do 12.00
  • nakup do 12.00, dostava isti dan do 15.00
  • nakup do 15.00, dostava isti dan do 18.00
  • nakup po 15.00, dostava naslednji delovni dan do 12.00

Izdelek dostavimo na naslov, ki ima eno od poštnih številk:

  • 1000 Ljubljana
  • 1001 Ljubljana – poštni predali
  • 1231 Ljubljana – Črnuče
  • 1260 Ljubljana – Polje
  • 1210 Ljubljana – Šentvid
  • 1211 Ljubljana – Šmartno

POMEMBNO: Hitro dostavo izvajamo samo ob delovnikih!

Brezskrben nakup:  Možnost vračila v 14 dneh
Več informacij Zapri info

Vračilo izdelkov je možno v skladu z zakonodajo. Več o tem v pogojih poslovanja.

Opis izdelka
Opis izdelka
Sony fotoaparat ILCE - 7M2B, alfa II serije E, s senzorjem polnega formata.

 

5-osni stabilizator slike
vam nudi znatno več ustvarjalnih možnosti, saj med fotografiranjem in snemanjem iz roke odpravlja pet učinkov tresenja fotoaparata. Izjemno učinkovita 4,5-stopenjska1 izravnava omogoča zanesljivo povečavo oddaljenih predmetov, podrobne bližinske posnetke, snemanje nočnih prizorov itd. z najmanjšo zamegljenostjo zaradi tresenja fotoaparata.

Združljivost s številnimi pritrdljivimi objektivi
Novi 5-osni stabilizator slike omogoča neprekosljivo svobodno fotografiranje iz roke z več različnimi pritrdljivimi objektivi.

Kratka hrbtna razdalja fotoaparata 
omogoča uporabo več objektivov. Samodejno optimiranje za vsak objektiv

Z veseljem uporabljajte najljubše objektive serij E in A, saj fotoaparat analizira podatke iz objektiva, da opitmira prikaz in 5-osni stabilizator slike glede na nameščeni objektiv. Ko uporabljate objektive serije E z optičnim stabilizatorjem (OSS), združi najboljše lastnosti stabilizatorjev slike objektiva in fotoaparata.

Omogoča visokozmogljivo hitro hibridno samodejno ostrenje. Izboljšani sistem za hitro hibridno samodejno ostrenje zagotavlja izjemno hiter odziv, zelo natančno predvidevanje in pokritost širokega območja za vedno zanesljivo samodejno ostrenje in sledenje.

Neverjetno hitri sistem samodejnega ostrenja fotoaparata polnega formata natančno predvideva gibanje predmeta za zanesljivo sledenje. Fotografiranje AF/AE s 5 sličicami na sekundo in natančnim sledenjem. Ko se predmet hitro premika, lahko odločilni trenutek z neprekinjenim fotografiranjem AF/AE s 5 sličicami na sekundo čudovito posnamete v ostri in dobro osvetljeni sliki.

Znatno izboljšan algoritem natančno predvideva gibanje predmeta, zato mu lahko enostavno sledite tudi med neprekinjenim fotografiranjem.

35 mm CMOS-senzor Exmor polnega formata s 24,3 milijona slikovnih pik
Slikovni senzor zagotavlja čudovite slike od roba do roba in osupljivo ločljivost s 24,3 milijona slikovnih pik. Privoščite si nizko stopnjo šuma, izjemno širok dinamični razpon ter neverjetno bogate in prefinjene barve. Sonyjeve edinstvene inovacije podrobnosti reproducirajo tako pristno, da so vsi prizori neverjetno resnični.

Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X
BIONZ X z izjemno hitro obdelavo zagotavlja pristno reprodukcijo tekstur in podrobnosti, kot jih vidi človeško oko. Skupaj s sprednjim čipom LSI, ki pospešuje obdelavo, omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in nižjo stopnjo šuma pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Profesionalni format XAVC S
Če želite izjemno visoko kakovost slike in najmanjšo stopnjo šuma, snemajte videoposnetke z visoko bitno hitrostjo v formatu XAVC S, ki je bil razvit na osnovi profesionalnega formata XAVC 4K/HD. Omogoča snemanje v Full HD (1920 x 1080) s hitrostjo 50 Mb/s (60p/50p, 30p/25p, 24p)4 in uporablja zvok Linear PCM za visokokakovostne zvočne posnetke.

Trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine
Neverjetno kompaktno in lahko ohišje je dovolj trdno, da zmore napore terenskega fotografiranja. Notranja struktura, zgornji in sprednji pokrov so izdelani iz trpežne magnezijeve zlitine, zato je ohišje lahko, uporaba pa učinkovita in zanesljiva.

Trpežen nastavek za objektiv
Ohišje in nastavek za objektiv sta trdnejša in odpornejša, kar omogoča namestitev večjih in težjih objektivov, kot so super teleobjektivi in objektivi za snemanje videoposnetkov.

Izboljšana držalo in sprožilo
Oblika in višina držala omogoča zanesljivejši oprijem fotoaparata, tudi ko je nameščen večji objektiv. To omogoča tudi zanesljivejšo uporabo sprožila in drugih gumbov. Sprožilo je tudi drugačne oblike in premaknjeno naprej, kar omogoča naravnejše fotografiranje z nanj tresenja fotoaparata.

Posnetki polnega formata brez dodatne opreme
Fotoaparat odlikujejo izjemne snemalne zmogljivosti in zelo kompaktne dimenzije. Snemate lahko videoposnetke osupljive slikovne in zvočne kakovosti s čudovito zamegljenim ozadjem, izjemno jasnimi podrobnostmi in občutljivostjo za živahne temne prizore. Funkcije, kot so profil slike in načini P/A/S/M, omogočajo še več ustvarjalnih možnosti.

Iskalo XGA OLED Tru-Finder visokega kontrasta in ločljivosti
Iskalo zagotavlja izjemno vidljivost, ki omogoča enostavno in intuitivno upravljanje. Natančno lahko spremljate, kakšne bodo končne slike, ker pristno prikazuje učinke različnih nastavitev fotoaparata. Napredni optični sistem s 3 lečami zagotavlja bogato stopnjevanje odtenkov in izjemno visok kontrast.

Stabilna slika iskala
Učinke odpravljanja učinkov tresenja fotoaparata med fotografiranjem spremljajte v iskalu ali na LCD-zaslonu tako, da do polovice pritisnete sprožilo ali povečate sliko, med snemanjem videoposnetkov pa tako, da odprete način za videoposnetke. Tudi če uporabljate teleobjektiv ali makroobjektiv, lahko enostavno in zanesljivo prilagajate kadriranje in ostrenje.

Sledenje s samodejnim ostrenjem
Premikajoče se predmete lahko enostavno izostrite z izboljšanim samodejnim ostrenjem z zaklepom, ki analizira še več podatkov prizora in zagotavlja uporabo optimalne točke samodejnega ostrenja za tekoče in zanesljivo samodejno ostrenje. Sonyjeva edinstvena tehnologija za analizo sliko znatno izboljšuje možnost zaznavanja in sledenja premikajočim se predmetom.

Tehnologija za reprodukcijo podrobnosti in tehnologija za zmanjšanje uklona
Tehnologija za reprodukcijo podrobnosti zagotavlja pristnejšo in podrobnejšo sliko naravnejših dimenzij, tehnologija za zmanjšanje uklona pa odpravlja učinke uklona za pristno in natančno reprodukcijo podrobnosti tudi pri fotografiranju z manjšimi nastavitvami zaslonke.

Območno odpravljanje šumov
Območno odpravljanje šumov sliko selektivno razdeli na območja glede na vzorce (kot so robovi, teksture in enakomerno obarvani deli, ko je modro nebo), nato pa uporabi najprimernejše odpravljanje šumov za vsako območje, da znatno zniža stopnjo šuma in izboljša jasnost.

Profil slike
Videoposnetke pred snemanjem natančno prilagodite tako, da nastavite stopnjevanje, barve in podrobnosti. Prilagojene parametre lahko kot profil shranite z drugimi nastavitvami, za poznejšo uporabo pa lahko shranite do 7 profilov.

Nastavitev gama S-Log2
Sonyjeva lastniška nastavitev gama, ki je uporabljena pri profesionalnih videokamerah, ustvarja 1300 % širši dinamični razpon za tekoče stopnjevanje z boljšimi svetlimi in temnim deli. Z barvnimi prehodi pri končni obdelavi lahko zagotovite optimalno kakovost fotografij z nizko stopnjo šuma in izjemno bogatimi podrobnostmi, s katerimi dosežete različne vrste izraza slike.

Časovna koda/uporabniški bitni podatki
Ta funkcija omogoča nastavitev "Drugega poteka", pri katerem časovna koda teče samo med snemanjem, nastavitev "Prostega poteka", pri katerem časovna koda teče v vsakem primeru, način z izpuščanjem okvirja in način brez izpuščanja okvirja. Če uporabljate prenos prek povezave HDMI, lahko prikaže tudi vdelano časovno kodo.

Jasna slika prek HDMI
Prek priključka HDMI lahko videosignale Full HD enostavno sproti prenašate na zunanji monitor za natančno predvajanje in poslušanje prek velikega zaslona. Ta funkcija podpira snemanje nestisnjenih videoposnetkov na zunanji snemalni opremi in predvajanje nestisnjenih videoposnetkov z izklopljenim prikazom podatkov o snemanju.

Natančno dodelani gumbi
Gumbi so dodelani za intuitivno upravljanje in takojšnjo prilagoditev parametrov med spremljanjem prizorov skozi iskalo. Sprednji in zadnji gumbi so natančno dodelani in nameščeni tako, da omogočajo enostavnejše in učinkovitejše prilagajanje. S svojimi zmogljivostmi presega druge modele serije

Enostavna prilagoditev gumbov
S prilagodljivimi gumbi lahko snemate na svoj način, saj so pogosto uporabljene funkcije dodeljene prilagodljivim gumbom po vaši izbiri. Katerokoli od 56 funkcij lahko enostavno dodelite 10 gumbom za hitrejše in intuitivnejše upravljanje ter priročno uporabo.

Priročno nagibni LCD-zaslon
LCD-zaslon lahko nagnete za približno 107 stopinj navzgor in 41 stopinj navzdol za snemanje z različnih kotov. Prilagodljiv nagib in kompaktna mobilnost omogočata precej več možnosti fotografiranja.

Tehnologija WhiteMagic skoraj podvoji svetlost zaslona, zato je slika jasna tudi pri neposredni sončni svetlobi.

Protiprašni sistem in premaz
Posebni protistatični premaz na površini optičnega filtra preprečuje nabiranje suhih in vlažnih prašnih delcev med menjavo objektiva, zato odpravlja madeže s fotografij. Protiprašni mehanizem vibrira zelo hitro, ko izberete način čiščenja, da bi s filtra odstranili nabrane delce.

Z enim dotikom povežite s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki
S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom se dotaknite fotoaparata in enostavno prenesite fotografijo ali videoposnetek mp4. To omogočata vgrajeni povezavi Wi-Fi in NFC (Near Field Communication). Če se z mobilno napravo dotaknete fotoaparata, lahko tudi vklopite aplikacijo Smart Remote Control, ki vam omogoča upravljanje sprožila zaklopa fotoaparata s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Aplikacije PlayMemories Camera www.sony.net/pmca  
Z novo storitvijo za prenos aplikacij PlayMemories Camera, lahko fotoaparatu dodate nove funkcije za še ustvarjalnejše fotografiranje.

Večstopenjsko odpravljanje šumov
Ta način s kombinacijo štirih posnetkov znatno zniža stopnjo šuma in izboljša občutljivost, zato temne prizore lahko snemate brez stojala ali bliskavice. Zamegljenost zaradi tresenja fotoaparata je zmanjšana, kontrast je višji in podrobnosti je več.
Tehnične podrobnosti
Tehnične podrobnosti
Tip fotoaparata
sistemski
Ločljivost tipala fotografija
24 MIO slikovnih točk
Način snemanja
Full HD 1080p
Vrsta baterije
Li-ion
Diagonala zaslona
7,6 cm (3'')
Garancija v letih
2
Mnenja drugih
Ocene (0)
0.0
Izdelek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.