VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

INSTAX MINI 99 BLACK kamera FUJIFILM

ID: 21066418
209,99 €

ali od 10,27 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Bodi edinstven z lučjo in barvami

Izrazi svojo umetniško vizijo s ustvarjanjem edinstvenih trenutnih fotografij, ki pritegnejo pozornost, tako kot ti, z analognim instant fotoaparatom INSTAX MINI 99.

Ta visokokakovostni instant fotoaparat vam omogoča, da zajamete slike v njihovi pristni analogni obliki. Za začetek imate na voljo šest osupljivih nastavitev barvnih učinkov, ki vžgejo vašo ustvarjalno dušo (vse poganja svetlobno-odvisne diode, nameščene v štirih kotih v fotoaparatu). Poleg tega je na voljo standardna nastavitev, ko želite naraven videz.

Ko gre za načine fotografiranja, imate na voljo pet možnosti, vključno z Bulb, Indoor, Double exposure in Sports, ki so enostavno preklopne.

Poleg tega INSTAX MINI 99 ponuja pet stopenj svetlosti, od L+ za najsvetlejšo osvetlitev do D- za najtemnejšo. Vmes so nastavitve za L, D in N za standardne ravni svetlosti.

Ko je čas za vklop, preprosto zavrtite goriščno kolo. Izberite '3.0m do ∞' (Pokrajina) za oddaljene posnetke, '0.3m do 0.6m' (Makro) za posnetke od blizu in selfije ali '0.6m do 3.0m' (Standard) za vse vmes. Za globlji estetski videz uporabite stikalo za ročno vinjetiranje, da zožite zaslonko za izrazit umetniški učinek. In za prilagajanje barv uporabite funkcijo bliskavice, da dosežete želeni videz.

Poleg tega klasičen dizajn fotoaparata INSTAX MINI 99 vizualno privlači, medtem ko mat črna prevleka s prefinjenimi gumbi zagotavlja zadovoljujočo taktilno izkušnjo. 

BARVAJTE PO SVOJE

Z 6 barvnimi učinki
Z INSTAX MINI 99 lahko pustite, da barve govorijo same zase. Zavrtite gumb za barvne učinke in dobili boste šest osupljivih analognih barvnih učinkov, ki bodo vžgali vašo ustvarjalno svobodo (vse poganjajo svetlobno-odvisne diode, nameščene v štirih kotih znotraj fotoaparata). Ne želite uporabljati barvnega učinka? Ni problema, samo zavrtite gumb v način Normal.

Bledo zelena (FG)
Dodajte klasično, zelenkasto vzdušje za pridih nostalgije.

 

Topel ton (WT)
Nanesite občutek toplote in čustva na sproščene fotografije.

 

Svetlo modra (LB)
Ustvarite nežen, lahek in osvežilen občutek s svetlo modrim odtenkom.

+

 

Mehko magenta (SM)
Proizvajajte mehke, rdeče odtenke slik.

 

Sepija (SP)
Izberite časni ton, zahvaljujoč rumeni starinski barvi.

Uhajanje svetlobe (LL)
Dodajte dramatičen svetlobni 'preliv' za povečanje barv in naključnosti.

 

 

Normalno (N)
Ohranite izvorni videz in barve - nobeni barvni učinki niso dodani.

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Barva
črna/inox
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 09:54:09 GMT