VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeIgrače za dojenčke in malčkeInteraktivni glasbeni volan – ​​avtomobilček z ropotuljicami

Interaktivni glasbeni volan – ​​avtomobilček z ropotuljicami

ID: 20378992
20,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od danes, 29.3. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta komplet vašemu otroku prinaša številne koristi, hkrati pa tudi zabaven in mu bo narisal nasmeh na obraz. Zdaj, ko sede v avto, bo imel ključe igrače.

 

Zahvaljujoč interaktivnim igračam, vesela grimasa ne bo odšla z otrokovega obraza. Različne funkcije, barve in vzorci bodo otroku omogočili, da se nauči novih stvari že od malih nog. Razlikujte in se naučite novih zvokov, barv in oblik. Igra bo izboljšala otrokov sluh in vid ter spodbudila njegovo domišljijo. Majhen volanski obroč ima regulator glasnosti, na sredini je gumb, ki prižge glasbo in utripajoče lučke, ki bodo pritegnile malčkovo pozornost. Na dnu igrače sta dve vozili, reševalno vozilo in gasilska enota, po obračanju slike levo ali desno boste slišali zvok, značilen za dano vozilo. Ključi služijo kot klopotec in jih je enostavno prijeti in držati v otrokovih rokah. Različne oblike in strukture spodbujajo otrokov občutek za dotik, učijo natančnosti in ustreznega oprijema. Avtomobil, pritrjen na ključe, ima tudi številne funkcije. Gumb na vetrobranskem steklu aktivira 4 različne melodije, zvok zvonca na strehi in drugo. Po pritisku na gumb se žarometi dvakrat prižgejo, tako kot v pravem avtomobilu. Dimenzije volana: 14 cm x 14 cm x 4 cm Dimenzije majhnega avtomobila: 9 cm x 6 cm x 5 cm Predstavljena igrača je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let. Izdelan je iz certificiranih materialov, ki so varni za dojenčke, zaradi česar ima CE certifikat . Da bi otrok lahko uporabljal vse funkcije igrače, je treba vanjo vstaviti štiri baterije AAA 1,5V, ki niso priložene kompletu.
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
1,5+
Svetlobni učinki
da
Zvočni učinki
da
Cached: Fri, 29 Mar 2024 04:53:23 GMT