Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciINVZI MagHub 8-v-1 USB-C priklopna postaja / vozlišče za iMac z ležiščem za SSD (siva)

INVZI MagHub 8-v-1 USB-C priklopna postaja / vozlišče za iMac z ležiščem za SSD (siva)

ID: 20637598
137,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 165.15 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
INVZI MagHub 8-v-1 USB-C priklopna postaja / vozlišče za iMac z ležiščem za SSD (siva)

 

INVZI MagHub 8in1 USB-C priklopna postaja / Hub za iMac z ležiščem za SSD (siva)

Vam manjkajo vhodi na vašem iMacu? Na pomoč prihaja INVZI 8in1 Hub! Ta naprava je opremljena s kar 8 vhodnimi vrati, ki so kot nalašč za vsako situacijo. Še več, ima tudi dodatno ohišje SSD, ki lahko razširi pomnilnik vašega iMaca do 4T! S svojim modernim in premišljenim dizajnom se bo odlično ujemal tudi z vašo strojno opremo in notranjostjo.

INVZI/MH02/7

Veliko možnosti

INVZI USB-C Hub je vsestranska priklopna postaja, ki ponuja do 8 različnih načinov povezovanja vaših naprav. Z dvema vratoma USB-C 3.2 Gen3 in tremi vrati USB lahko preprosto povežete več naprav hkrati. Poleg tega ima vozlišče izvlečno režo za SSD in režo za kartico SD/Micro SD za hiter prenos podatkov. Poleg tega lahko z gigabitnim ethernetom preprosto povežete svoj prenosnik v omrežje. To je idealno za tiste, ki potrebujejo več možnosti za povezovanje različnih naprav s svojim iMacom.

INVZI/MH02/5

Izvlečno ohišje SSD

Ena izmed izstopajočih lastnosti INVZI Hub je izvlečno ohišje SSD. Podpira diske NVMe in SATA M.2, kar vam omogoča enostavno razširitev prostora za shranjevanje vašega prenosnika. Še več, omogoča vam, da svojemu iMacu dodate dodaten prostor za shranjevanje do 4 TB, tako da lahko preprosto povečate zmogljivost namiznega računalnika. Idealen je za ljudi, ki potrebujejo veliko prostora za svoje datoteke in dokumente, hkrati pa cenijo udobje in enostavnost povezovanja naprav.

INVZI/MH02/6

Moderen in premišljen dizajn

Sodoben in premišljen dizajn je ena glavnih prednosti INVZI USB-C Hub. Vrhunska aluminijeva zlitina ne zagotavlja samo vzdržljivosti, ampak tudi eleganten in sodoben videz, ki se popolnoma ujema z iMacom. INVZI USB-C Hub je tudi naprava plug-and-play, zato jo bo enostavno nastaviti in uporabljati. To središče je funkcionalen in estetsko prijeten dodatek k vašemu računalniku.

INVZI/MH02/4
Producent INVZI
Model MH02
Kompatibilnost iMac
Material aluminijeve zlitine
Pristanišča x 2 USB-C 3.2 Gen3, x 3 USB, SSD slide-out, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet
Podprti pogoni NVMe, SATA M.2
Spomin Do 4 TB
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Tue, 07 May 2024 10:53:27 GMT