VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

iPhone 15 Pro Max Case Magsafe Pacific Blue

ID: 20740825
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ovitek FineWoven Case z MagSafe, ki ga je zasnoval Apple kot dopolnitev iPhone 15 Pro Max, je čudovit način, da vašemu iPhoneu zagotovite dodatno zaščito in hkrati dodate stil.

 

Material je izdelan iz trpežnega mikrokeperja in je mehak na otip, podoben semišu. Material FineWoven je bil prav tako zasnovan z mislijo na zemljo – izdelan je iz 68 odstotkov reciklirane vsebine po uporabi in znatno zmanjša emisije ogljika v primerjavi z usnjem. Ovitek se hitro zaskoči in se tesno prilega vašemu iPhonu, ne da bi pri tem dodal maso.

Z vgrajenimi magneti, ki se popolnoma prilegajo iPhone 15 Pro Max, ta ovitek ponuja čarobno izkušnjo pritrditve in vsakič hitrejše brezžično polnjenje. Ko je čas za polnjenje, pustite etui na iPhonu in priklopite polnilnik MagSafe ali ga nastavite na polnilnik s certifikatom Qi.

Kot vsak ovitek, ki ga je zasnoval Apple, je tudi ta podvržen na tisoče ur testiranja skozi celoten proces oblikovanja in izdelave. Ne samo, da je videti odlično, izdelan je tako, da ščiti vaš iPhone pred praskami in padci.

Ta visokokakovostna torbica je narejena tako, da je vzdržljiva in ščiti vaš iPhone. Material FineWoven se lahko sčasoma obrabi. Interakcija z dodatki MagSafe bo pustila rahle odtise. Če vas to skrbi, vam predlagamo, da uporabite silikonski ali prozorni ovitek za iPhone 15 Pro Max.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 13:38:36 GMT