Išči

Iphone Lightning USB kabel 2.4A 1m črn

ID: 21090515
19,37 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Iphone Lightning USB kabel 2.4A 1m črn

 

Koda izdelka: 1018340

Wozinsky USB / Lightning kabel v fleksibilnem in ognjevarnem ohišju, z nedrsečim vtičem, je estetski, lahek, enostaven za uporabo in upogljiv, zagotovo bo izpolnil vsa pričakovanja glede kakovosti in dizajna.

Hitro polnjenje brez nevarnosti

Hitro polnjenje s tem kablom ne povzroča preobremenitve ali pregrevanja, kar bi lahko povzročilo požar. Narejen je iz ognjevarnih materialov, zato je trden in varen za uporabo. In deluje veliko hitreje kot drugi kabli, ki jih poznate!

Prenos podatkov in polnjenje

Kabel deluje na dva načina – na eni strani prenaša podatke med napravami. Po drugi strani pa omogoča njihovo polnjenje tako, da se baterija hitro napolni do želenega nivoja.

Trdna konstrukcija

Tako znotraj kot zunaj je proizvajalec uporabil zanesljive materiale. Prevleka TPE je trpežna in fleksibilna, kar omogoča prosto upogibanje brez nevarnosti pokanja ali zloma. V notranjosti je aluminijasto ohišje s pločevinastimi žicami, ki tvorijo jedro.

Protizdrsna konica

Konec kabla je popolnoma usklajen z vhodnim priključkom v napravah Apple in je dodatno zavarovan, kar preprečuje, da bi vtič nenadzorovano zdrsnil iz vtičnice. V tem projektu je bila vsaka podrobnost premišljena in razvita tako, da kar najbolje služi uporabniku.

Združljivo s telefoni Apple

Ta kabel podpira naprave Apple. To sta oba telefona in iPad Air 2020 10.9. Tudi: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, touch 7, iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max, iPad 9.7 (2018), iPhone X.

Najpomembnejše lastnosti:
  • - Uporaba debelejše konzervirane bakrene žice pospeši hitrost polnjenja, ščiti pred poškodbami in zamudami pri prenosu signala,
  • - Trden, nedrseč kabelski ovoj,
  • - Fleksibilni materiali, ki omogočajo upogibanje brez zloma,
  • - Visoka stopnja varnosti - ognjevarni material,
  • - Polnjenje baterije in prenos podatkov,
  • – Združljivost z napravami iOS.

Specifikacija:
  • - Znamka: Wozinsky
  • - Jakost toka: do 2,4 A
  • - Material: TPE

Komplet vsebuje:
  • - Iphone Lightning USB kabel 2.4A 1m črn
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 07 May 2024 16:46:03 GMT