VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

iROBOT ROOMBA i5158 robotski sesalnik

ID: 20389587
399,90 €

ali od 10,65 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

· Robotski sesalnik Roomba® i5 se nauči in mapira vaš dom sobo za sobo, tako da lahko očisti sobo, ki jo želite, IN TO kadar koli želite – s sistemom 10x Power-Lifting Suction* in Premium 3-stopenjskim sistemom čiščenja. S pomočjo iRobot OS ostaja korak pred vsakodnevno umazanijo, tako da se nauči načina vašega življenja in vam predlaga načrte čiščenja – čistite, medtem ko ste zunaj in uživate v življenju.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® serije 600

 

 

·         Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i5 očisti katero koli sobo, in to kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

 

·         Vaš robotski sesalnik, ki ga poganja iRobot OS, dobiva nove funkcije s samodejnimi posodobitvami programske opreme – za pametnejšo raven čiščenja.

 

·         Čisti v ravnih linijah naprej in nazaj, krmari okrog pohištva in ovir. Posesa trdovratno umazanijo s premium 3-stopenjskim sistemom za čiščenje in sistemom sesanja 10x Power-Lifting Suction*.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® serije 600

 

·         Edinstvene dvojne gumijaste krtače za več površin preprečujejo zapletanje z dlakami hišnih ljubljenčkov in očistijo vse – od preprog do trdih tal.

 

·         Integrirani senzorji robotu povedo, kje lahko in kje ne sme stati, tako da se robotski sesalnik ne zatika pod pohištvom ali nizkimi previsi pod pultom. S senzorji Dirt Detect™ lahko Roomba i5 svoje čiščenje osredotoči tam, kjer je to najbolj potrebno.

 

·         Izkušnje kažejo, da robotski sesalnik Roomba® i5 ve, koliko časa potrebuje za sesanje vsake sobe, zato lahko načrtujete čiščenje okrog vaših navad, brez da bi vas med čiščenjem motil.

 

·         Popolnoma čisto, vsakič. Če med čiščenjem baterija opeša – robotski sesalnik Roomba® i5 samodejno najde svojo bazo da se dopolni, nato pa nadaljuje čiščenje tam, kjer je ostal.

 

·         Robotski sesalnik Roomba® i5 se nauči, kako radi čistite, in vam da samodejno prilagojene predloge za urnike in celo upošteva, da bo vaš dom mogoče potreboval pogostejša čiščenja, kot je npr. v času odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali v času alergij.

 

·         Začnite čistiti eno sobo ali vse sobe z aplikacijo iRobot Home ali z glasovnim upravljanjem z združljivostjo asistentov Google, Alexa in Siri*.

 

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

 

·         Vaši podatki v iRobotu so šifrirani zaradi varnosti. Zbrani podatki se uporabljajo samo za izboljšanje vaše izkušnje in zmogljivosti vašega robota.

iRobot® Roomba® i5 – Medtem ko i5 čisti, vi uživajte svoje življenje.

 

Povezani robotski sesalnik s pametnim mapiranjem iRobot® Roomba® i5 – Čisti po sobah – Dvojne gumijaste krtače za več površin – Idealno za hišne ljubljenčke – Personalizirani predlogi – Glasovni asistent in združljivost z Imprint Link

Vi uživate. i5 čisti.

Uživajte v brezhibnem sesanju, prilagojenem vašemu življenju, prilagojenem vašemu domu in brez večmesečnega dela z robotskim sesalnikom Roomba® i5. Robot, ki ga poganja iRobot OS, se nauči in mapira vaš dom za vsako sobo posebej, kar vam omogoča, da prilagodite vsako čiščenje. Je celo dovolj pameten, da si zapomni vaše rutine in samodejno predlaga urnike čiščenja. Ko pride do nereda, je vaš glas njegov ukaz, in sicer s pomočjo asistentov Google, Alexa in Siri*, ki vam omogoča, da usmerite robota naravnost v sobo, ki je potrebna čiščenja.

 

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

Soba za sobo, nadzor je vaš.

Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i5 očisti katero koli sobo, kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

Izberite sobo, katero koli sobo.

Ko se robotski sesalnik Roomba® i5 nauči vašega doma in ustvari pametni zemljevid Imprint®, ga lahko usmerite k čiščenju katere koli sobe, kadar koli želite – po določenem urniku ali v danem trenutku.

Postaja vedno pametnejši

Vaš robotski sesalnik Roomba i5®, ki ga poganja iRobot OS, dobiva nove funkcije s samodejnimi posodobitvami programske opreme – za pametnejšo raven čiščenja

 

Idealno za stanovanja s hišnimi ljubljenčki

Preživite svoj čas z ustvarjanjem spominov s svojimi kosmatimi prijatelji in pustite, da robotski sesalnik Roomba® i5 poskrbi za čiščenje. Zagotavlja sesanje s sistemom 10x Power-Lifting Suction* in ima 3-stopenjski sistem čiščenja, ki vključuje edinstvene dvojne gumijaste krtače za več površin, ki se upogibajo, da se prilagodijo vrsti tal in se izognejo zapletanju z dlakami hišnih ljubljenčkov. Visokoučinkovit filter za sesalnik Roomba® i5 Robot ulovi 99 % alergenov mačk in psov.

 *V primerjavi s sistemom za čiščenje serije Roomba® 600

 

Dvojne krtače ohranjajo stalen stik s tlemi

Stanovanja z več vrstami tal, kot so: ploščice, parket in preproga – vse to lahko očisti robotski sesalnik Roomba® i5 z edinstvenimi dvojnimi gumijastimi krtačami, ki se upogibajo, da se prilagodijo vrsti tal in ostanejo v stalnem stiku z različnimi površinami. Njihov poseben dizajn pa omogoča izogibanje zapletanju z dlakami hišnih ljubljenčkov.

 

Dovolj pameten, da ve, kje je potreben in kje ni

Robotski sesalnik čisti v ravnih linijah naprej in nazaj, da temeljito očisti tla med premikanjem okrog pohištva in ovir. Integrirani senzorji robotu povedo, kje lahko in kje ne sme stati, tako da se robotski sesalnik ne zatika pod pohištvom ali nizkimi previsi pod pultom. S senzorji Dirt Detect™ lahko Roomba i5 svoje čiščenje osredini tja, kjer je to najbolj potrebno.

 

Zaženite časovnike

Vedite, kako dolgo bo trajalo čiščenje, ne glede na to, ali gre za eno sobo ali celotno hišo – vse to z ocenami časa v aplikaciji iRobot Home

 

Opravite delo

Popolna čistoča – vsakokrat, ko se baterija izrabi, sesalnik Roomba® i5 samodejno najde svojo bazo in se popolnoma napolni, po potrebi tudi nadaljuje čiščenje tam, kjer je ostal.

 

 

Čisti okrog vaših navad

Čiščenje ne bo motilo vašega življenja, ker se sesalnik Roomba® i5 nauči vaših navad, da vam lahko ponudi prilagojene urnike in celo predlaga dodatno čiščenje, kadar je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Integriran glasovni pomočnik pa vam omogoča, da zaženete opravilo samo s pomočjo svojega glasu.*


*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

 

Vaš glas je njegov ukaz

Začnite s čiščenjem ene sobe ali vseh sob – z glasovnimi asistenti Google, Alexa ali Siri, robotu ukažite, da poskrbi za nered ta trenutek. Robota lahko pošljete na čiščenje prostorov, v katerih se trenutno ne nahajate, kar iz udobja naslanjača.

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

 

Tehnične specifikacije

Vsebina paketa:

1 Roomba® i1158

1 polnilna postaja Home Base®

1 napajalni kabel

1 dodatni filter

Tehnični podatki:

WiFi: Povezljiv z aplikacijo iRobot Home
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa: Premium
Stranska krtača: Pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava: Avtomatska I Dvojni čistilni krtači
Dirt Detect®: Da
Indikator polnega koška: Da
Filter: HEPA 13
Košek: AeroForce I Pralen
Navigacija: Gyro navigacija
Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led displej: Svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota
Pragovi: Do 2 cm
Višina: 9,25 cm
Čas delovanja: Celotno nadstropje
Čas polnjenja: Do 3 ure, v primeru vmesnega polnjenja po potrebi
Baterija: Li-Ion

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Daljinski upravljalnik
Wi-Fi
Dodatno - sesalnik
upravljanje preko aplikacije, upravljanje preko aplikacije
Možnost programiranja
da
Navidezni zid
ne
Premer (cm) 0,0
34
Prostornina zbiralnika za prah
0,4 l
Vir napajanja
Li-ion baterija
Vrsta sesalnika
robot
Vrsta sesanja
posoda
Premer [cm]
34
Teža [kg]
3.18
Premer
34
Cached: Fri, 26 Apr 2024 13:46:41 GMT