Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči

Izhlapevalni vlažilec Smartmi 2

ID: 20773677
134,60 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 152.13 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izhlapevalni vlažilec Smartmi 2

 

Izhlapevalni vlažilec Smartmi 2

Vlažilnik zraka Smartmi uporablja sistem vlaženja z izhlapevanjem za doseganje najvišje stopnje vlaženja. Izhlapevanje je sestavljeno iz sesanja suhega zraka, njegovega prehajanja skozi vlažilne in čistilne filtre v napravi ter vrnitve v okolje popolnoma navlaženega in brez kontaminacije. Izboljšan dizajn omogoča bolj intuitiven nadzor. Kombinacija inovativnega motorja in velike zmogljivosti omogoča dolgotrajno delovanje, ki bo poskrbelo za pravo stopnjo vlažnosti.

Sodoben motor

Inovativen in zanesljiv motor s 36 vrtljivimi lopaticami omogoča izpust pare, ki posnema naravno okolje. Sproščanje vlage pri 260 ml na uro zagotavlja optimalno hidracijo vsakega prostora že v kratkem času.

Čistoča vseh elementov

Komponente, ki so izpostavljene stalnemu stiku z vodo, so izdelane iz posebnih materialov, odpornih na usedanje bakterij in umazanije. To zagotavlja, da voda ostane čista in brez mikroorganizmov do 99 %. Poleg tega je bil implementiran sistem, ki posuši vse mokre komponente znotraj vlažilnika v 8 urah, ko ta porabi vso vodo. Na ta način naprava nikoli ne bo oddajala neprijetnega, vlažnega vonja.

Enostaven za uporabo

Naprava je opremljena z LED zaslonom, ki bo prikazoval najpomembnejše informacije, kot so odstotek vlažnosti, način delovanja ali trenutno stanje vode v rezervoarju. Poleg tega so na zaslonu vsi gumbi za upravljanje naprave. Vlažilnik lahko upravljate tudi iz aplikacije Mi Home, tudi če je daleč od naprave.

Dolgi delovni časi

Prostoren rezervoar, ki sprejme 4 litre vode, omogoča 15 ur neprekinjenega delovanja naprave, ki bo brez težav navlažila tudi velike prostore. Ko vode ni, jo lahko enostavno dopolnite, tudi ko vlažilec deluje, zahvaljujoč možnosti dodajanja vode skozi zgornji del, kjer je luknja za izpust pare.

Optimalni pogoji

Naprava ne proizvaja megle in ne kopiči večjih molekul vode, tako da naprava in površina okoli nje ostane suha. Je tudi idealen pripomoček za alergike, majhne otroke ali starejše ljudi, vlažilec zraka ne sprošča škodljivih bakterij, omogoča pa vzdrževanje optimalne vlažnosti zraka, ki je potrebna za ljudi z zmanjšano pljučno funkcijo.

Energijsko učinkovit in tih

Tiho delovanje pri 34,7 dB omogoča uporabo vlažilnika tako podnevi kot ponoči. Poleg tega je naprava izredno energijsko varčna, pri neprekinjenem delovanju porabi le 8 W energije, kar omogoča stabilno in ekološko delovanje.

Proizvajalec Smartmi
Model Izhlapevalni vlažilec 2
Koda proizvajalca CJXJSQ04ZM
Vlaženje Izhlapevanje
Učinkovitost vlaženja 260 ml/h
Zmogljivost rezervoarja za vodo 4 L
barva Bela
Glasnost 34-50 dB
Poraba energije 8 W
Utež 5,1 kg
Velikost 240 x 240 x 363 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 14 Jul 2024 22:27:26 GMT