VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeJABRA ELITE 4 ACTIVE, ČRNE BT SLUŠALKE

JABRA ELITE 4 ACTIVE, ČRNE BT SLUŠALKE

ID: 20394018
119,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 4.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Jabra Elite 4 Active so Bluetooth slušalke s privlačno obliko, ki bo všeč vsem generacijam poslušalcev. Slušalke so izjemno vzdržljive. Nosite jih lahko med športom, saj so v skladu s standardom IP57 odporne na vodo in znoj. Zasnovana je tako, da udobno ostane na svojem mestu. 

 

Poglobljen zvok z aktivnim odpravljanjem hrupa (ANC), prilagodljiv izenačevalnik in tehnologija HearThrough resnično poživijo vašo vadbo.

Tehnologija ANC blokira vsiljive zvoke in omogoča, da se lahko popolnoma prepustite glasbi. Ne glede na to, ali želite povečati nizke tone ali potisniti visoke, vam Jabra Elite 4 Active omogoča prilagajanje zvoka glede na vaše želje. Samo prenesite aplikacijo Jabra Sound+ in nastavite zvok po svojih željah. 

Včasih je dobro slišati, kaj se dogaja za vami (predvsem, če se nahajate v prometu). Pri tem vam pomaga tehnologija HearThrough, ki uporablja vgrajene mikrofone, da zajame zvoke okoli vas in jih predvaja, tudi ko poslušate glasbo.

Imajo brezžično tehnologijo Bluetooth 5.2. Opremljene so s štirimi mikrofoni za izjemno jasne in razumljive prostoročne klice. Z enim polnjenjem predvajajo 7 ur, s polnilno škatlico se čas delovanja podaljša na 21 ur. Polnjenje škatlice poteka preko kabla USB-A / USB-C, ki je priložen.

Zmogljivi gonilniki poskrbijo za popolno kakovost zvoka pri poslušanju glasbe in podcastov. Google Fast Pair bo znatno pospešil seznanjanje z zvočnimi viri v sistemu Android. Neposredno na slušalkah so gumbi za upravljanje na dotik, ima pa celo vgrajeno glasovno pomočnico Alexa.

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Odpravljanje hrupa iz okolice
ANC
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
brezžične (BT true wireless)
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 03 May 2024 08:45:25 GMT