Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeJABRA Elite 5 brezžične slušalke titan črne

JABRA Elite 5 brezžične slušalke titan črne

ID: 20391881
-15 %
149,99 €
127,49 €
Prihranek  22,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 9.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 9.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

JABRA ELITE 5 so TWS brežične slušalke s hibridno tehnologijo ANC (Active Noise Cancellation), ki uporablja mikrofone na notranji in zunanji strani vašega ušesa. To pomeni, da je zmogljivost ANC manj občutljiva na to, kako vstavite slušalke v uho. Prav tako lahko zanesljivo zaduši veliko širši spekter šumov tako med klicanjem kot med poslušanjem glasbe.

Opremljene so s šestimi mikrofoni. Zunanji mikrofoni so ves čas aktivni, dodatni notranji pa so vam v pomoč, ko je zunaj vetrovno. Prepustite se zvokom iz 6 milimetrskih zvočnikov. Dodali so tudi različne kodeke (SBC, AAC, Qualcomm aptX), zaradi katerih bo glasba zvenela še bolj čudovito. Bluetooth povezava omogoča, da ostanete povezani z dvema napravama hkrati.

Slušalke so udobne za nošenje in izjemno funkcionalne. Odporne so na prah in vodo (certifikat IP55). Baterija slušalk zdrži do 7 ur (ob uporabi tehnologije ANC) ter skupno do 28 ur z ohišjem za brezžično polnjenje s certifikatom Qi. Optimizirali so funkcijo hitrega polnjenja - 10 minut polnjenja za 1 urno delovanje slušalk. Uporabo lahko še podaljšate tako, da uporabljate eno slušalko, medtem ko se druga polni. V aplikaciji Jabra Sound+ lahko prilagodite glasnost od nizkih, srednjih do visokih tonov. S pritiskom na gumb na slušalki se vklopi funkcija Hearhtough, ki omogoča, da takoj slišite, kaj se dogaja okoli vas.

Glavne značilnosti:
- Bluetooth 5.2
- Hibridna tehnologija ANC
- klicna tehnologija 6 mikrofono…

 

TWS BT SLUŠALKE
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
telefon
Namen uporabe
MP3
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
2
Cached: Wed, 08 May 2024 23:40:39 GMT