VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaSpletne kamereJabra PanaCast 20 4K 3840 x 2160\Mikrofon\nosilec s sponko, spletna kamera

Jabra PanaCast 20 4K 3840 x 2160\Mikrofon\nosilec s sponko, spletna kamera

ID: 20309605
218,99 €

ali od 10,71 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Poskrbite za to, da bo vaša video predstavitev pustila vtis profesionalnosti s spletno kamero Jabra PanaCast 20. Zagotovite si pripomoček, ki bo vaše poslovno in družabno interakcijo oplemenitil z izjemno kavaliteto slike, povezljivostjo in inovativno tehnologijo ter vam zagotovil varnost, ki so jo zaslužite. 

 

Izkusite naslednjo generacijo inteligentnih in varnih video konferenc v kompaktnem in lahkem dizajnu s spletno kamero Jabra PanaCast 20. Njena inovativna tehnologija porablja najnaprednejše procesorje, zmogljivo integrirano umetno inteligenco in prvovrstno kamero s 13 milijoni slikovnih pik, s katero v realnem času zagotavlja jasne in natančne videoposnetke 4K Ultra HD - tako rekoč brez zakasnitve. Ponesite svoje spletne video predstavitve na višji nivo z izjemno kvaliteto slike, intuitivnim inteligentnim ostrenjem in postavitvijo, ki bo poskrbela, da boste vselej v centru prikazane slike. Zahvaljujoč inteligentni optimizaciji svetlobe video kamera analizira okolje in samodejno prilagodi vašo sliko v realnem času. To izboljša kakovost videa tudi v prostorih z neugodnimi svetlobnimi razmerami. Edinstven način slike v sliki uporablja zmogljiv procesor Edge AI, ki v realnem času združuje dva video tokova (pri tem je drugi tok integriran v vašo glavno sliko) in je kompatibilen s katero koli platformo UC - tudi če ne podpira naprav z dvojnim tokom. Svoje predstavitve lahko tako naredite še bolj impresivne. PanaCast 20 skrbi tudi za varnost vaših podatkov. Njen zmogljiv integriran procesor Edge AI nadzoruje vse inteligentne funkcije PanaCast 20 - tako da se vsi procesi odvijajo neposredno na napravi. Na ta način je tveganje za nepooblaščeno uhajanje podatkov znatno zmanjšana, svoji spletni kameri pa lahko tako bistveno bolj zaupate. V prid večje zasebnosti je v kamero vključen pokrov objektiva, ki ga lahko bo želji zastirate in odstirate. Z rednimi posodobitvami programske opreme podjetje Jabra zagotavlja, da se uporabniška izkušnja PanaCast 20 nenehno izboljšuje in nabor funkcij posodablja - tako da boste lahko v prihodnosti kar najbolje izkoristili svojo naložbo.

PanaCast 20 je združljiv s profesionalnimi zvočnimi rešitvami Jabra. Izbirate lahko izdelke iz vodilne ponudbe slušalk in konferenčnih rešitev, kot sta na primer Jabra Evolve2 65 in Speak 750.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost videa
4K
Barva
črna
Maksimalno število sličic na sekundo
30
Namestitev
zaslon prenosnika in namiznega računalnika
Zoom
da
Digitalni zoom (x)
da
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
2
Cached: Mon, 06 May 2024 20:38:24 GMT