VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

JIMMY SF8 pokončni brezžični sesalnik

ID: 20516935
249,99 €

ali od 12,22 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8

Predstavljamo vam novi brezžični pokončni sesalnik JIMMY SF8 s katerim boste prihranili čas in energijo, saj pomiva in drgne tla hkrati. Enostavno boste očistili mokro in suho umazanijo, tla pa bodo suha takoj in brez madežev.

Sesalnik se ponaša z lahko in brezžično zasnovo, dvema čistilnima valjčkoma, dvema zalogovnikoma vode ter izjemno tihim 68dB delovanjem. Sam sesalnik zajema rezervoar velikosti 400ml za čisto vodo, umazana voda, ki se neprekinjeno odvaja preko krtačnega valja pa se usmeri v ločen rezervoar velikosti 180ml in se tako ne meša s čisto vodo. Novi Jimmijev lepotec ima kot že omenjeno dva čistilna valja enega spredaj in enega zadaj, naloga prednjega je, da očisti umazanijo, zadnji pa osuši in pobriše tla ter tako za sabo ne pusti madežev. Med samim čiščenjem se valja premikata drug proti drugemu, kar pa mu omogoči enostavno manevriranje. Pokončni sesalnik odlikuje natančna tehnologija pršenja vode, zgolj s pritiskom na gumb boste tako lahko kadarkoli in kjerkoli med čiščenjem vključili dodatno pršenje, količino vode pa boste pri tem nadzorovali sami, tako boste lahko očistili tudi tiste trdovratn…

 

Brezžični pokončni sesalnik, funkcija pomivanja /drgnjenja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, funkcija samočiščenja, upogibna cev za 90, LED zaslon, tiho delovanje 68dB, avtonomija do 35min. 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
zelena
Cached: Sat, 04 May 2024 10:07:18 GMT