VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Karaoke zvočnik MB06.2 BLAUPUNKT

ID: 20397887
-15% s kodo VIKEND
219,99 €

ali od 10,75 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Avdio sistem Blaupunkt MB06.2 z močjo 500 W, funkcijo TWS, vhodom AUX IN, USB in MicroSD predvajalnikom ter FM radijem s pomnilnikom za 99 postaj. Njegova polnilna baterija, ki deluje do 4 ure, vam omogoča, da zvočnik uporabljate tudi na prostem. Za nepozabno zabavo pa poleg karaok, poskrbi tudi osupljiva LED osvetlitev.

 

Avdio sistem MB06.2 proizvajalca Blaupunkt je prenosni zvočni sistem, ki vam bo zagotovil vrhunsko glasbeno izkušnjo. Ta naprava je idealna za vse vrste dogodkov na prostem in v zaprtih prostorih. Trdna konstrukcija, močan ojačevalnik, številni zvočni viri, Disco LED luči in moč 500 W naredijo ta sistem idealno alternativo za običajne radie in Hi-Fi sisteme.

NEVERJETNA FUNKCIONALNOST

Vgrajeni Bluetooth modul, uporabnikom omogoča brezžično predvajanje najljubše glasbe iz mobilnih naprav, kot so pametni telefoni ali tablice. Vhod USB in reža za kartice SD omogočajo predvajanje zvočnih datotek, shranjenih na karticah SD (največja kapaciteta 32 GB) ali kateri koli vrsti pomnilniškega ključka USB. Preko AUX vhoda, ki se nahaja na strani ohišja, lahko priključite tudi morebitne dodatne žične avdio vire. Naprava podpira glasbene datoteke, shranjene v najbolj priljubljenih avdio formatih, MP3 in WMA. Poleg tega ima MB06.2 vgrajen FM sprejemnik z možnostjo pomnjenja do 99 postaj, tako da lahko poslušate svojo najljubšo radijsko postajo brez ročnega iskanja frekvenc.

Model MB06.2 ima tudi funkcijo TWS (True Wireless Stereo), kar je možnost povezovanja dveh istih zvočnikov skupaj, da se glasba predvaja še glasneje in zagotovi užitek na še večjem območju. Ko so naprave pravilno aktivirane in seznanjene, je dosežen tudi klasični stereofonični učinek.

VGRAJEN IZENAČEVALNIK

Zahvaljujoč izenačevalniku lahko prilagodite zvok svojim željam in vrsti glasbe, ki jo trenutno poslušate, tako da preprosto izberete eno od številnih možnosti: rock, pop, klasika, jazz in novice. Naprava ima tudi ločen nadzor nizkih in visokih tonov z gumbom na glavni plošči.

FUNKCIJA KARAOKE

Vgrajena karaoke funkcija z žičnim mikrofonom vam bo pomagala popestriti vsako zabavo in vam ponudila veliko zabave, tako za otroke kot za odrasle. Vklopite spremljavo vaše najljubše pesmi, primite mikrofon in se počutite kot vaša najljubša super zvezda!

PRIROČNA UPORABA

Če govorimo o prednostih naše naprave, moramo omeniti ergonomijo MB06.2 in enostavnost uporabe radia. Napravo lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom, ki je priložen v kompletu, priročen ročaj omogoča enostavno premikanje zvočnika, gumijaste podloge in utež pa zagotavljajo, da bo oprema mirno stala na kateri koli ravni površini. Če želite MB06.2 vzeti na piknik, vam bo vgrajena polnilna baterija omogočila 3,5 ure uporabe. Ko se baterija izprazni, lahko zvočnik vedno priključite na električno omrežje. Za popolno napolnitev baterij potrebuje le 5 ur.

Osupljiva LED osvetlitev bo vašo zabavo spremenila v pravo ambientalno diskoteko, vaši gostje pa bodo občutili vzdušje kot na klubskem plesišču.

 

Specifikacije:

Bluetooth (profil A2DP)

Pravi brezžični stereo (TWS)

USB/SD predvajalnik (do 32 GB)

Predvajanje MP3/WMA

FM radio s pomnilnikom za 99 postaj

Izenačevalnik: Normal, Rock, Pop, Classic, Jazz, News

Funkcija karaok z vključenim mikrofonom

Daljinec

AUX IN

LED luči

Skupna glasbena moč: 500 W

Napajanje: polnilna baterija 12 V 5 Ah

Napajanje: AC 100-240 V ~50/60 Hz

Delovanje baterije: 3-4 ure / čas polnjenja: približno 5 ur

Dimenzije: 294 (š.) x 378 (v.) x 205 (g.) mm

Teža: 7,2 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Globina [cm]
20.5
Širina [cm]
29.4
Teža [kg]
7.2
Višina [cm]
34.8
Cached: Fri, 26 Apr 2024 01:07:29 GMT