VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

KROGI - DVD SL. POD.

ID: 20388756
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Bosna, 1993. Srbski vojak Marko je v družbi prijateljev, ko opazi tri soborce, ki surovo pretepajo muslimanskega civilista Harisa.

 

Bosna, 1993. Srbski vojak Marko je v družbi prijateljev, ko opazi tri soborce, ki surovo pretepajo muslimanskega civilista Harisa. Marko posreduje in ga reši, a vojaki se spravijo nadenj in ga pretepejo do smrti. Leto 2005. K Harisu, ki si je medtem ustvaril družino v Nemčiji, se v begu pred nasilnim možem zateče Markovo bivše dekle … V Beogradu se Markov najboljši prijatelj Nebojša, zdaj ugleden kirurg, sooča z dilemo, ko se na njegovi operacijski mizi znajde vodja trojice vojakov … K Markovemu očetu, ki v Trebinjah gradi cerkev, s prošnjo za delo pristopi mladenič, za katerega se izkaže, da je sin enega izmed morilcev …

Film, navdihnjen z resničnim dogodkom, preplete usode ljudi, ki jih je za vedno zaznamovalo junaško dejanje iz preteklosti. Krogi so najbolj nagrajevan srbski film preteklega leta, dobitnik posebne nagrade žirije v Sundanceu, nagrade ekumenske žirije v Berlinu in nagrade občinstva v Sarajevu.

Tehnične podrobnosti
Žanr
drama
Podnapisi
slovenski podnapisi
Število kosov v kompletu
1
Leto izdaje
2022
Cached: Sat, 04 May 2024 00:24:26 GMT