Išči
Big BangIzdelkiDomTekstilni programTekstil za kopalniceL'ESSENTIEL MAISON Rainbow - Brown (4 kosi) set brisač

L'ESSENTIEL MAISON Rainbow - Brown (4 kosi) set brisač

ID: 20812652
34,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 12.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 12.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

100 % bombaž

500 gr/m²

Velikost: 50 x 90 cm (4 kosi)

(s posebno škatlo)

 

Z našim izvrstnim kompletom brisač za roke doživite razkošje in udobje kot še nikoli prej. Te brisače so izdelane iz 100-odstotnega bombaža in so zasnovane tako, da vam zagotavljajo popolno mehkobo in vpojnost. Z vsako uporabo se zavijte v popolno razvajanje.

Luksuzuzno udobje na dosegu roke

Naš komplet brisač za roke je izdelan iz najkakovostnejšega bombaža, ki zagotavlja plišast in žameten občutek na vaši koži. Doživite popolno razkošje teh brisač, ki nežno božajo vaše roke in jih razvajajo ter osvežujejo.

Neprimerljiva vpojnost

Naš komplet brisač za roke z gostoto 500 gr/m² je zasnovan tako, da hitro in učinkovito vpija vlago. Poslovite se od vlažnih rok in pozdravite brisačo, ki vas bo brez težav posušila, da se boste počutili čisto in suho.

Eleganten dizajn za vsako kopalnico

Naš komplet brisač za roke z brezčasno kombinacijo kremne, bež in rjave barve doda pridih prefinjenosti vsakemu kopalniškemu dekorju. Prefinjeni odtenki se brezhibno ujemajo s katero koli barvno shemo, zato je popoln dodatek za vaš dom.

Udobje na dosegu roke

Naš komplet brisač za roke je opremljen s posebno škatlo, zato je idealno darilo za vaše najdražje. Ne glede na to, ali gre za darilo za ogrevanje hiše ali premišljeno gesto za prijatelja, ta komplet bo zagotovo naredil vtis. Brisače je mogoče prati tudi v pralnem stroju pri 40 °C, kar zagotavlja enostavno vzdrževanje in dolgotrajno obstojnost.

Tehnični podatki:

  • Material: Material: 100 % bombaž
  • Gostota: 500 gr/m²
  • Velikost: 50 x 90 cm (4 kosi)
  • Lahko se pere v pralnem stroju pri 40 °C
  • Barve: Bež, krem, bež, rjava

Prepustite se razkošju našega kompleta brisač za roke in izboljšajte svoj vsakdan. Izkusite mehkobo, vpojnost in eleganco, ki jo zagotavljajo le naše brisače. Naročite zdaj in spremenite svojo kopalnico v oazo udobja in sloga.

Tehnične podrobnosti
Barva
bež
Cached: Tue, 07 May 2024 09:34:27 GMT