VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNamizni računalnikiLENOVO Legion T7 34IRZ8 Tower Intel Core i9-13900KF 32GB 2TB RTX 4080 DOS Storm Grey Gaming namizni računalnik

LENOVO Legion T7 34IRZ8 Tower Intel Core i9-13900KF 32GB 2TB RTX 4080 DOS Storm Grey Gaming namizni računalnik

ID: 20550155
3.888,99 €

ali od 99,69 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO Legion T7 Tower Intel Core i9-13900KF 32GB 2TB RTX 4080 DOS Storm Grey 2y

 

Izredno zmogljivi procesorji Intel Core 13. generacije

Najnovejša Intelova hibridna arhitektura skupaj z najsodobnejšimi funkcijami zagotavlja vrhunsko igričarsko izkušnjo. Pretakajte, ustvarjajte in tekmujte na najvišjih ravneh. Procesorji Intel® Core™ 13. generacije dvignejo zmogljivost na povsem drugo raven in vam dajejo moč za sleherni izziv.

Nadhiter

Grafični procesorji NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40 so več kot hitri in s tem idealni za igričarje in ustvarjalce. Poganja jih izjemno učinkovita arhitektura NVIDIA Ada Lovelace, ki zagotavlja kvantni preskok v zmogljivosti in grafiki, ki jo poganja UI. Doživite realistične virtualne svetove s sledenjem žarkom in igranjem iger z izjemno visokim FPS z najnižjo zakasnitvijo. Odkrijte nove načine za ustvarjanje in pospeševanje delovnega toka. Brez primere.

Uživajte v 3 mesecih Xbox Game Pass na napravah Lenovo Legion

Igrajte več kot 100 visokokakovostnih iger z novim Lenovo Legion in uživajte v tri-mesečni naročnini Xbox Game Pass—vključno z EA Play. Igre se vedno dodajajo. Prenesite in igrajte v najbolj realističnem okolju ali igrajte konzolne igre z oblaka s povezanim krmilnikom. Več najdeta na: xbox.com/subscriptionterms

Neverjetna hladilna moč

Premagajte najbolj prepoteno konkurenco s hladilnim sistemom za igričanje, ki se ponaša s tekočim hlajenjem do 260-vatnim ali 190-vatnim zračnim hlajenjem brez primere. Hitrejše hlajenje z večjim pretokom zraka prek večjega hladilnika VRM in višjega Vcore za višje takte in stabilnost procesorja. Uživali boste tudi v zmanjšanem oviranju zračnega toka z mrežastim sprednjim okvirjem, ki poveča učinkovitost ventilatorja in deluje tiho kot šepet na 20 dB.

Zmagujte s stilom

Z elegantno bojno postajo bo premagovanje nasprotnikov še toliko bolj zadovoljujoče. S prepoznavnim dizajnom Legion, ki vključuje ohišje Storm Grey, 3D-mrežasto sprednjo ploščo in privlačno stekleno ploščo, ki razkriva sijočo notranjost, je ta naprava razred zase. Dvignite se na višjo raven z logotipom RGB in ventilatorji ARGB, ki jih je Legion Spectrum* prilagodil za neverjetne animacijske učinke.

*Legion Spectrum bo na voljo samo za Legion Tower 7i od leta 2023. Točen datum bomo še sporočili.

Neskončna moč za premagovanje nasprotnikov

Dosezite kritično prednost pred konkurenco z vrhunskim 5600 MHz DDR5 pomnilnikom, ki obvlada intenzivno večopravilnost pod velikimi obremenitvami. Zlahka nadgradljiv in razširljiv pomnilnik vam omogoča zmago tudi v prihodnjih letih.

Hitro in obilno shranjevanje

Zelo se boste morali potruditi, da vam zmanjka prostora za shranjevanje na Legion Tower 7i 8. generacije. Njegovi visokozmogljivi SSD-ji PCIe 4. generacije vam omogočajo hitrejše nalaganje in takojšnje prenose podatkov, kar je kot nalašč za zahtevne igre. Ti pogoni zagotavljajo tudi bolj gladko odzivnost sistema, tako da je tudi dokončanje vsakodnevnih opravil hitrejše. Poleg tega je tu še prostor za namestitev drugega pogona za dodatno shranjevanje in zabavo.

Povežite se s hitrostjo "ta trenutek"

Dostopajte do izjemno hitrih USB-C vrat na sprednji in zadnji strani Legion Tower 7i 8. generacije, pa tudi do številnih ostalih vhodov in rež za vse vaše igričarske pripomočke ali naprav za ustvarjanje vsebine. Poleg tega lahko z ultra hitrim 2.5G Ethernetom in WiFi 6E zmogljivostmi pretakate svoje epsko igranje navdušenim oboževalcem brez zamikov ali preskakovanj.

Divja zmogljivost, vrhunski slog

Raziščite paleto igričarskih dodatkov in monitorjev, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo zmagati – in to z veliko prednostjo – z Legionovimi legendarnimi taktilnimi tipkovnicami, slušalkami s prostorskim zvokom 7.1, natančnimi miškami, oklepnimi torbami za vrhunsko zaščito opreme in obsežnim portfeljem ultra hitrega igričanja na monitorjih s kinematografsko sliko. Vsak dodatek Legion je zasnovan tako, da vam daje prednost pred konkurenco in vam prinaša sladko zmago.

Nahimic® Audio SteelSeries za igričarje, poglobljen 3D zvok

Nahimic® proizvajalca SteelSeries drastično izboljša vašo igričarsko izkušnjo z zagotavljanjem izjemno poglobljenega 3D zvoka, zasnovanega posebej za igričarje. Doživite kristalno čisto komunikacijo s svojimi soigralci, ki vam omogoča uporabo preprostega načina mešanja, deljenja in pretakanja zvoka kot profesionalni streamer. Nahimic vam ne dovoli samo igrati svojih iger – omogoča vam, da jih živite.

Izkusite prednosti Lenovo Vantage

Lenovo Vantage vam pomaga optimizirati nastavitve za vrhunsko igričarstvo. Prilagodite in povečajte zmogljivost svoje naprave s pomočjo zbirke orodij vse-v-enem. Nadzorna plošča zmogljivosti v realnem času, nadzor overclocking-a, podpora za Legion Spectrum RGB in prilagajanje zmogljivosti z umetno inteligenco vam zagotavljajo brezhibno igričarsko izkušnjo.

Tehnične podrobnosti
Model procesorja (PC)
Intel Core i9-13900KF procesor (2,2 - 5,8 GHz)
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
Intel Core i9
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 4080
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Tip in kapaciteta diska
SSD 2 TB
Operacijski sistem (PC)
brez sistema
Garancija v letih
2
Paket pisarniških programov
ne
Tip računalnika
namizni
Priključki
USB-C 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 1, USB 2.0, HDMI, izhod za sluš., vhod za mikr., LAN port
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
gaming
Omrežni priključek
2,5 Gbps
Bluetooth standard
5.1
Proste reže RAM pomnilnika
2
Wi-Fi standard
802.11ax
Razporeditev tipkovnice
brez tipkovnice
Cached: Sun, 28 Apr 2024 02:41:34 GMT