VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoTablice & dodatkiLENOVO Tab M10 G3, 10.1inch WUXGA MT 4/64GB Android Storm Grey tablični računalnik (priložen ovitek)

LENOVO Tab M10 G3, 10.1inch WUXGA MT 4/64GB Android Storm Grey tablični računalnik (priložen ovitek)

ID: 20746241
219,99 €

ali od 10,75 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO Tab M10 G3 Unisoc T610 10.1inch WUXGA MT 4GB 64GB Android Storm Grey 2y

 

Vidi več, slišaj več

Naj bo pretakanje videoposnetkov še prijetnejše z 10,1-palčnim zaslonom FHD LCD, ki zagotavlja žive in jasne barve, ki jih dopolnjujeta dvojna zvočnika Dolby Atmos®. z impresivnim zvokom. Tab M10 3. generacije je odlična izbira za dolge seje pretakanja z najvišjo mobilno zmogljivostjo. Kakovost pretakanja je na voljo za Netflix, Prime Video, Disney+ in še.

Zabaven, zdrav prostor za otroke

Google Kids Space*, ki je prednaložen na tablicah Lenovo, otrokom pomaga odkrivati, ustvarjati in rasti s knjižnico kakovostnih vsebin in idej, da širijo svoja obzorja na nove in privlačne načine. Njihovo izkušnjo lahko usmerjate preko svoje naprave s starševskim nadzorom aplikacije Family Link za upravljanje razpoložljive vsebine, nastavitev omejitev časa uporabe, itd.

*Google Kids Space zahteva Google Račun. Za starševski nadzor je potrebna aplikacija Family Link v podprti napravi Android, Chromebook ali iOS. Knjige in video vsebine niso na voljo v vseh regijah. Video vsebina je odvisna od razpoložljivosti aplikacije YouTube Kids. Vsebina knjig zahteva aplikacijo Google Play Books. Razpoložljivost aplikacij, knjig in video vsebin se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Google Assistant ni na voljo v storitvi Google Kids Space.

Gledanje zaslona z manj naprezanja oči

Nakupujte, igrajte in pretakajte več ur, ne da bi obremenjevali oči. Tablica Tab M10 3. generacije ima certifikat TÜV Rheinland za manj modre svetlobe, tako da lahko s svojo napravo uživate dlje.

Ostanite na tekočem

S tablico Tab M10 3. generacije boste vedno imeli najnovejše funkcije Android™ OS. Android™ 11. Uživali pa boste v treh letih varnostnih in drugih posodobitev, ter Android™ 12 od začetka jeseni 2022.

Večja moč, več baterije.

Opravljajte več opravil hkrati ter uživajte v svojih najljubših aplikacijam in igram na tablici Tab M10 3. generacije. In to dlje časa. Osemjedrni procesor, do 4 GB RAM-a in zmogljiva baterija vam omogočajo za cel dan pretakanja.

Izstopajte v množici

Tab M10 3. generacije ima šik, sodoben videz, ki tablico in vas loči od drugih. Je lahek in prenosljiv, z začetno težo le 460 g, njegovo trpežno aluminijasto ohišje pa je na voljo v privlačni nevihtno sivi barvi v dveh odtenkih.

Na voljo z najbolj uporabnimi Googlovimi aplikacijami

Se ukvarjate s fotografijo? Vas zanima astronomija? Iščete nove načine, kako ostati povezani s prijatelji? Google Play ima aplikacije za vse to in še več. Poleg tega Google Play Protect ohranja vašo napravo čisto in vaše podatke varne. Dnevno se pregleda več kot 100 milijardami aplikacij (tudi tiste, ki jih še niste namestili), kar pomaga zaščititi vašo napravo pred nepravilno delujočimi aplikacijami

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
25,7 cm (10,1")
Ločljivost zaslona
1200x1920
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (mobilni)
Unisoc T610 (1,8 GHz)
Model grafične kartice
integrirana
Barva
temno siva
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
4
Kapaciteta shrambe (GB)
64
Wi-Fi standard
802.11ac
WWAN povezava
brez
GPS sprejemnik
da
Kapaciteta baterije [mAh]
5100
Tip baterije
Li-Po
Teža [g]
0
Reža za MicroSD kartico
da
Vrsta konektorja
USB-C
Verzija OS (mobilni)
Android 11
Ločljivost glavne kamere [MP]
8
Ločljivost sprednje kamere [MP]
5
Vgrajen mikrofon
da
Vrsta zvoka
stereo
Garancija v letih
2
Izhod za slušalke
da
Cached: Sat, 04 May 2024 03:20:59 GMT