VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkBook 13x G2 Intel Core i5-1235U 13.3inch WQXGA 16GB 512GB UMA W11P siv prenosni računalnik

LENOVO ThinkBook 13x G2 Intel Core i5-1235U 13.3inch WQXGA 16GB 512GB UMA W11P siv prenosni računalnik

ID: 20898020
1.146,99 €

ali od 30,54 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkBook 13x G2 Intel Core i5-1235U 13.3inch WQXGA 16GB 512GB UMA W11P Storm Grey 3y

 

Jedra procesorja, optimirana za večopravilnost

Procesorji Intel® Core™ 12. generacije zagotavljajo moč, ki jo potrebujete za pisarniško delo ali ustvarjanje vsebine – ne glede na to, kaj dan zahteva od vas. Nova hibridna arhitektura pomeni, da zmogljivostna jedra opravijo z eno- ali nizkonitnimi delovnimi nalogami, medtem ko se visokonitna opravila izvajajo na učinkovitih jedrih, ki so optimirana za tako delo. Ko se vi osredotočate na večopravilnost, Intel® Thread Director izbere najboljša jedra za posamezno opravilo.

Zaslon, ki se izkaže – na veliko

Uživajte v svetlih in jasnih slikah na 13,3-palčnem 400-nitnem zaslonu WQXGA Dolby Vision™ prenosnika ThinkBook 13x 2. generacije. Različici z zaslonom na dotik in brez imata certifikat TÜV Rheinland Eyesafe® in 100 % pokritost barvnega prostora sRGB ter se samodejno prilagajata osvetljenosti okolice. Poleg tega je razmerje 16:10 nekoliko višje od običajnih modelov 16:9, zato boste imeli več ustvarjalnega prostora, videli boste več vrstic v preglednicah in tako naprej.

Senzorji in programska oprema za boljšo varnost in izkušnjo

V pomoč so na voljo različni senzorji in programska oprema. Serijska infrardeča (IR) kamera vam omogoča, da se prijavite samo z obrazom, ko stopite stran, pa vas senzor prisotnosti lahko odjavi. Mirametrix® Glance vas lahko opozori, če kdo za vami gleda vaš zaslon. Lenovo Smart Appearance uporablja umetno inteligenco za izboljšanje učinkov kamere v videokonferencah, orodje za pametno ločljivost pa lahko samodejno poveča ločljivost videa.

Na zunaj majhen, a velik navznoter

V primerjavi s predhodnimi modeli ThinkBook 13x ima različica 2. generacije višji zaslon in večjo tipkovnico ob enaki kompaktni velikosti ohišja. Zaslon z razmerjem 16:10 ima izjemno ozke robove – razmerje med zaslonom in ohišjem je nad 91 % – in prevlada nad okvirjem, ko odprete zgornji pokrov. Poleg tega se tipkovnica razteza skoraj od roba do roba, kar pomeni večje tipke in občutek tipkanja kot na večjem prenosniku.

Prenosni slog, s katerim se boste radi razkazovali

ThinkBook 13x 2. generacije ne prinaša le velike zmogljivosti v majhnem paketu, ampak je že sam paket vreden občudovanja. Začnimo pri nevihtno sivem ali oblačno sivem pokrovu v dveh odtenkih. Izdelan je iz aluminija, pripravljenega s CNC, ki zagotavlja izredno trpežnost, in je tako lahek, da ga lahko dvignete samo s prsti ene roke. Osvetljena tipkovnica in druge funkcije še dodatno prispevajo k prvovrstnemu videzu in občutku.

Napravite naslednji korak na Windows 11

Druga nadgradnja pri prenosniku ThinkBook 13x 2. generacije je izbira operacijskega sistema Windows 11 Pro ali Home. Na sredino pomaknjeni meni Start je bolj viden in enostavnejši za uporabo. Izboljšano je tudi zapisovanje govora in delovanje glasovnih ukazov ter integracija z aplikacijo Microsoft Teams. Prav tako novo: Snap Groups, ki omogočajo združevanje sorodnih aplikacij in postavitev na zaslonu z enostavnim dostopom z enim klikom.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
33,8 cm (13,3")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Ločljivost zaslona
2560x1600
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-1335U procesor (1,3 - 4,6 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
4800
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.1
WWAN povezava
brez
Priključki
Thunderbolt 4, kombo vhod sluš./mikr.
Priključek za docking station
ne
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
siva
Namen uporabe računalnika
pisarna
Material
aluminij
Garancija v letih
3
Garancija za pravne osebe v letih
3
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sun, 28 Apr 2024 01:47:11 GMT