VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkBook 14s Yoga G3 Intel Core i5-1335U 14inch FHD MT 16GB 512GB UMA W11P Mineral Grey 3Y prenosni računalnik

LENOVO ThinkBook 14s Yoga G3 Intel Core i5-1335U 14inch FHD MT 16GB 512GB UMA W11P Mineral Grey 3Y prenosni računalnik

ID: 20858634
1.381,99 €

ali od 36,80 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkBook 14s Yoga G3 Intel Core i5-1335U 14inch FHD MT 16GB 512GB UMA W11P Mineral Grey 3Y

 

Delali boste lahkotn in učinkovito

Konvertibilni prenosnik ThinkBook 14s Yoga 3. generacije ima procesorje Intel® Core™ 13. generacije za kar največjo zmogljivost in dolgo življenjsko dobo baterije. S hibridno arhitekturo, podkovano z umetno inteligenco, so računalniške naloge razdeljene med jedra, optimizirana za zmogljivost ali učinkovitost, česar rezultat je lahkotno delo. Na voljo je celo WiFi 6E*, Intelov najhitrejši doslej, za stabilnejše brezžične povezave in večje hitrosti.

*Delovanje 6-gigaherčnega omrežja WiFi 6E je odvisno od podpore operacijskega sistema, usmerjevalnikov / dostopnih točk / prehodov, ki podpirajo omrežje WiFi 6E, ter regionalnih regulatornih potrdil in razdelitve frekvenčnih pasov.


 

 

Štirje načini za popolno prilagodljivost

SMB-ji se popolnoma prilagodijo potrebam strank in nič ni bolj prilagodljivega kot prenosnik ThinkBook 14s Yoga 2-v-1. Tipkajte in ustvarjajte v prenosnem načinu ali pa izkoristite 360° tečaj za "načine šotora", stojala in tablice. Poleg tega lahko s skupinami Snap v sistemu Windows 11 takoj odprete aplikacije za katerikoli način delovanja, od predstavitve grafikonov do štetja inventarja.

Živahni zaslon na dotik z virtualno tipkovnico

14-palčni zaslon FHD Dolby Vision™ zagotavlja jasne slike s 100-% barvnim razponom sRGB. Na zaslon na dotik proti prstnim odtisom lahko tipkate z več prsti hkrati in ponuja zaslonsko tipkovnico, ki je podobna tisti na telefonu – kot nalašč za uporabo v tabličnem načinu. Prenosnik je certificiran za nizko modro svetlobo, z zaščitnim steklom Corning® Gorilla® Glass in Lenovo Super Resolution za samodejno povečanje ločljivosti videov.

Hiter pomnilnik, shranjevanje, vrata

Odličen prenosnik SMB je več kot le hitri procesorji in odličen WiFi. ThinkBook 14s Yoga 3. generacije ima tudi odzivni pomnilnik DDR4 z ogromno prostora za odzivnejšo večopravilnost. Pomnilnik SSD 4. generacije ponuja hitrejši dostop do datotek kot prejšnje različice. Za povezovanje monitorjev in drugih zunanjih naprav je tu tudi široka izbira vrat, ki vključuje USB-C, Thunderbolt™ 4 in še.



Hitrosti prenosa vhodov USB so približne in so odvisne od številnih dejavnikov, kot so zmogljivost obdelave gostiteljskih/perifernih naprav, lastnosti datotek, konfiguracija sistema in delovna okolja; dejanske hitrosti se spreminjajo in so lahko nižje od pričakovanih.

Varnost in udobje

Funkcije 'varnosti in udobja' vključujejo gumb za vklop/bralnik prstnih odtisov in vgrajeno pametno pisalo ThinkBook Yoga, ki ga preprosto potegnete iz reže in s tem zaženete aplikacijo Smart Note. Glance Mirametrix® zazna vaš pogled (ali če vam nekdo gleda čez ramo). Servisna bližnjična tipka omogoča takojšni dostop do podpornih storitev Lenovo, vgrajeno odpravljanje šumov pa izboljša virtualne sestanke.

Prenosen, vzdržljiv in lep

Že samo z izbiro konvertibilnega prenosnika s paleto različnih načinov delovanja boste postali narekovalec trendov mobilne produktivnosti, a s ThinkBookom 14s Yoga 3. generacije boste še več kot to. Na voljo je v mineralno sivi ali Abyss modri. Je neverjetno prenosen, saj meri le 16,9 mm, s 86-% razmerjem med zaslonom in ohišjem. Kovinsko ohišje na treh straneh zagotavlja vzdržljivost in vrhunskost, tako na videz kot na dotik.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-1335U procesor (1,3 - 4,6 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
3200
Proste reže RAM pomnilnika
0
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.1
WWAN povezava
brez
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 1, USB-C 3.2 Gen 2, microSD čitalec kartic
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
1.5
Barva
siva
Namen uporabe računalnika
pisarna
Material
aluminij
Garancija v letih
3
Garancija za pravne osebe v letih
3
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sun, 28 Apr 2024 05:43:07 GMT