VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkBook 16 G6 AMD Ryzen 5 7530U 16inch WUXGA 16GB 512GB UMA W11H Arctic Grey 3Y prenosni računalnik

LENOVO ThinkBook 16 G6 AMD Ryzen 5 7530U 16inch WUXGA 16GB 512GB UMA W11H Arctic Grey 3Y prenosni računalnik

ID: 20848521
-15% s kodo VIKEND
799,99 €

ali od 21,30 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkBook 16 G6 AMD Ryzen 5 7530U 16inch WUXGA 16GB 512GB UMA W11H Arctic Grey 3Y

 

Zagotavlja hitre odzivne čase

Prenosnik Lenovo ThinkBook 16 6, generacije se ponaša z mobilnimi procesorji AMD Ryzen™ serije 7000 naslednje generacije in integrirano grafiko AMD Radeon™ in z lahkoto obvlada velike delovne obremenitve ter grafično intenzivna opravila. Dvojni SSD pomnilnik in možnosti velikega pomnilnika zagotavljajo hitre odzivne čase, tudi pri nalaganju slik visoke ločljivosti ali velikih oblikovalskih datotek. Še več, zaradi 16-palčnega zaslona z nizko modro svetlobo in preoblikovane tipkovnice je ta naprava sanjska za delo, saj jo lahko vzamete s seboj kamor koli.

Zaščita sistema je na prvem mestu

Biometrija zagotavlja dodatno zaščito prenosnega računalnika ThinkBook 16 6. generacije – od bralnika prstnih odtisov, integriranega z gumbom za vklop, do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z infrardečo (IR) kamero. Zaslonka za zasebnost spletne kamere zagotavlja, da vas nikoli ne bodo videli, razen če si tega želite. ThinkShield, naš celovit paket varnostnih rešitev, zagotavlja zaščito vašega sistema. Vdelana programska oprema Trusted Platform Module (TPM) šifrira vaše podatke, samozdravilni BIOS pa obnovi kritične informacije, če se vaš sistem poškoduje.

Udobje in priročnost na dosegu roke

Skupaj z elegantnim videzom in občutkom aluminijastega ohišja v arktično sivi barvi se prenosnik ThinkBook 16 6. generacije ponaša z nadgrajeno ergonomsko preoblikovano tipkovnico. Tipke so večje od prejšnjih generacij in vključujejo konkavno kapico, upognjeno v obliko konic vaših prstov. Poleg tega so tipke izdelane iz 50 % reciklirane plastike po uporabi. Razširjena sledilna ploščica deluje gladko in enostavno. Pametno tipko F9 je mogoče prilagoditi tako, da odprete katerokoli pogosto uporabljeno aplikacijo ali ohranite prevzeto različico, ki vodi neposredno na našo stran s storitvami.

Veliko načinov povezovanja

Prenosnik ThinkBook 16 6. generacije vas ohranja povezane s spletom z najnovejšo superhitro tehnologijo WiFi, tudi na natrpanih javnih platformah. Poleg tega vam številna vrata USB zagotavljajo enostavno povezavo z drugimi napravami. Vrata HDMI vam omogočajo priročno priključitev monitorja za opcijo dveh zaslonov. Na voljo so celo ethernet vrata, če se raje povežete neposredno in ne uporabljate WiFija. Ne glede na to, kaj situacija zahteva, boste navdušeni nad vsemi načini povezovanja.

Preizkušen do skrajnosti

Lenovo uporablja standarde MIL-STD 810H Ministrstva za obrambo ZDA, da ustvarimo ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo naših prenosnikov ThinkBook. 26 postopkov je potrebnih, da zagotovimo delovanje v ekstremnih pogojih. Ti testi zajemajo ostre spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še.

Dvigne sodelovanje na novo raven

Z možnostjo FHD-infrardeče hibridne kamere prenosnik ThinkBook 16 6. generacije zagotavlja odlične in preproste videoklice. Bogate, jasne slike na še večjem zaslonu (razmerje stranic 16:10) vam bodo dale občutek, da ste v isti sobi kot vaši sodelavci. Z odpravljanjem hrupa na osnovi umetne inteligence in Dolby Audio™ ni več motečega hrupa v ozadju – ljudje vas bodo slišali jasno in glasno, in vi boste slišali njih. Še več, ko ne želite biti pred kamero, zaslonka za zasebnost spletne kamere poskrbi, da ostanete izven vidnega polja.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Garancija za pravne osebe v letih
3
Barva
siva
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 5 7530U procesor (2 - 4,5 GHz)
Model grafične kartice
AMD Radeon Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
da
Bluetooth standard
5.1
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., LAN port, SD čitalec kartic, USB 3.2 Gen 1, USB-C 3.2 Gen 2
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
AMD Radeon
Družina procesorja
AMD Ryzen 5
Vrsta baterije
Li-poly
Wi-Fi standard
802.11ax
Garancija baterije
12 mesecev
Tehnologija panela zaslona
IPS
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
WWAN povezava
brez
Čitalec prstnih odtisov
da
Material
aluminij
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
3200
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Proste reže RAM pomnilnika
1
Teža [kg]
1.7
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sun, 28 Apr 2024 09:05:13 GMT