VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkBook 16 G6 Intel Core i5-1335U 16inch WUXGA 16GB 512GB UMA W11P siv prenosni računalnik

LENOVO ThinkBook 16 G6 Intel Core i5-1335U 16inch WUXGA 16GB 512GB UMA W11P siv prenosni računalnik

ID: 20836877
1.070,99 €

ali od 28,52 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

LENOVO ThinkBook 16 G6 Intel Core i5-1335U 16inch WUXGA 16GB 512GB UMA W11P Arctic Grey 3Y

 

Od doma do kavarn, ta prenosni računalnik je ultimatna močna enota za profesionalce, ki so nenehno v gibanju, zagotavlja popolno kombinacijo zmogljivosti, prenosljivosti in povezljivosti. Njegov bliskovito hiter procesor je idealen za večopravilnost in obdelavo kompleksnih nizov podatkov. Izjemni pomnilnik zagotavlja nemoteno delovanje med sočasnim zagonom več aplikacij. Poleg tega njegov 16-palčni razširjen zaslon zagotavlja kristalno čiste vizualne podobe za analizo ključnih predstavitev kar med potjo.

Velik znotraj in zunaj

Želite poslovni prenosnik, ki odlikuje zmogljivost in izboljšuje produktivnost? Prenosni računalnik Lenovo ThinkBook 16 Gen 6 predstavlja najsodobnejšo nadgradnjo vaših vsakodnevnih opravil. S procesorji Intel Core ta naprava ponovno opredeljuje mobilnost pri delu. Večji pasovni širini konfiguracij pomnilnika z dvojnim kanalom pomeni hitrejše prenose podatkov in izboljšano delovanje. Dovolj shrambe, pametne varnostne in upravljalske funkcije prav tako pomagajo dvigniti vaš vsakodnevni delovni tok na izjemne višave.

Varnost, ki vas pokrije od zadaj in spredaj

Biometrija zagotavlja dodatno zaščito na prenosnem računalniku ThinkBook 16 Gen 6 - od bralnika prstnih odtisov integriranega s tipko za vklop do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z infrardečo (IR) kamero. ThinkShield, celovita suita varnostnih rešitev, zagotavlja zaščito vašega sistema. Firmware Trusted Platform Module (TPM) šifrira vaše podatke, in BIOS, ki se samozdravi, obnovi ključne informacije, če bi vaša naprava kdaj postala poškodovana.

Izboljšajte svojo sodelovalno igro

S polno visokoločljivo infrardečo hibridno kamero prenosnik ThinkBook 16 Gen 6 olajša videoklice. Bogate, jasne slike na še večjem zaslonu (glede na razmerje stranic 16:10) vam bodo dale občutek, kot da ste v isti sobi s svojimi sodelavci. Z izklopom hrupa na osnovi umetne inteligence in Dolby Audio ni več ozadajajočih hrupov - ljudje vas bodo slišali glasno in jasno, enako kot boste vi njih. Poleg tega, ko ne želite biti na kameri, zagotavlja zaslonka za zasebnost spletne kamere, da ostanete izven vidnega polja.

Izgleda dobro, občutek je odličen

Skupaj z elegantnim izgledom in občutkom aluminijastega ohišja, prenosnik ThinkBook 16 Gen 6 ponaša s posodobljeno ergonomsko preoblikovano tipkovnico. Tipke so večje kot pri prejšnjih generacijah in vključujejo konkavni pokrov, ki se ukrivlja proti vašim prstom - poleg tega so tipke izdelane iz 50% recikliranega plastičnega materiala. Razširjeni sledilna ploščica je gladka in enostavna za uporabo. Pametno tipko F9 lahko prilagodite, da odpre katero koli pogosto uporabljeno aplikacijo - ali ohranite privzeto, ki neposredno poveže do strani storitev.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Barva
siva
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-1335U procesor (1,3 - 4,6 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Bluetooth standard
5.2
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., Thunderbolt 4, LAN port, SD čitalec kartic, USB 3.2 Gen 1, USB-C 3.2 Gen 2
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Vrsta baterije
Li-poly
Wi-Fi standard
802.11ax
Garancija baterije
12 mesecev
Tehnologija panela zaslona
IPS
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
WWAN povezava
brez
Čitalec prstnih odtisov
da
Material
aluminij
Debelina [cm]
1.8
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
5200
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Proste reže RAM pomnilnika
1
Teža [kg]
1.7
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 20:19:49 GMT